Tipuri de colegi de camera pe care ii poti avea in caminul studentesc

Scris de  Sep 23, 2014

Doar câteva zile au mai rămas până când începe facultatea, iar în cazul în care te pregătești să începi viața de locuitor al unui cămin studențesc, noi te pregătim din timp cu câteva informații care îți vor fi de foarte mare folos peste o săptămână. Iată cam peste ce fel de colegi de cameră s-ar putea să nimerești și cum să le “supraviețuiești” cu succes:

Acel gen de persoană care "confundă" camera cu un salon a unui spital și simte nevoia ca totul în jurul lui să fie perfect steril. Ai mare grijă și nici prin cap să nu-ți treacă să îndrăznești să lași lucruri murdare pe “teritoriul” lui, pentru că sigur va urma o ceartă în urma acestei greșeli.

excited woman spring cleaning clipart image full

 

Tipul de coleg(ă) pe care îl vei urâi toată viața de acum încolo în cazul în care ție îți place să dormi bine noaptea, iar pentru el ora 22:00 este ora 3:00 dimineața și rareori se va culca înaine de această oră. Așa că ție nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te obișnuiești să dormi cu zgomot și lumină deopotrivă pentru că acest gen de coleg(ă) este numit "bufniță". 

Rules of Being A Good Roommate

 

Dacă ai scăpat de colegul "bufniță", atunci s-ar putea să dai peste genul de coleg pe care îl vei găsi tot timpul într-un punct fix atâta timp cât se va afla în cameră: în fața calculatorului, tabletei sau consolei. Este o prezență destul de plictisitoare, dar poate fi ușor ignorat dacă folosește căști și nu te deranjează cu zgomotele jocurilor.

pp0054-24-hour-gamer

 

În cazul în care sperai să îți faci din colegul de cameră un prieten, află că s-ar putea ca acesta să nu fie genul cu care te poți împrieteni, asta pentru că nu va fi aproape niciodată în cameră. El vine și pleacă mereu astfel încât abia dacă vei reuși să schimbi două vorbe pe parcursul zilei cu el.

 

Mai există posibilitatea să dai peste un coleg care va avea vizitele dese și pline și ciudate ale părinților, așa că trebuie să te obișnuiești cu ele. Deși părinții pot fi foarte plictisitori uneori, consolează-te cu ideea că aceștia aduc întotdeauna cu ei ceva bun de mâncare.

 

În lume există și oameni care vorbesc mult, foarte mult și extrem de mult. Acest tip de coleg de cameră, din păcate, face parte din cea din urmă categorie, să zicem, iar în cazul în care îți dorești să termini facultatea, ar trebui să îți petreci timpul în care vei dori să studiezi numai la bibliotecă, altfel va fi imposibil să înveți ceva cu el în cameră.

 

Tu ce tip de coleg(ă) ai ?

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 403 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 351 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 902 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook