Fericire, multa fericire de Ziua Mondiala a Fericirii!

Scris de  Mar 19, 2015

Iată câteva întrebări la care aș vrea să vă gândiți: ce înseamnă pentru tine fericirea? ești fericit? când ai fost ultima dată fericit? fericirea este mulțumirea cu ceea ce ai? împăcarea? sănătatea ta și a celor dragi ție? binele celor din jur sau binele tău? o zi în parc? o înghețată cu multă ciocolată sau cu praline? este doar o stare și nu are legătură cu nimic material? suntem cu toții capabili de fericire? este chimia corpului? o iluzie? Ce înseamnă pentru tine să fii fericit?

Nu întâmplător v-am adresat aceste întrebări. Știți oare ce zi este mâine? Nu?... Este o zi care merită sărbătorită și savurată din plin pentru că în 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că, 20 martie este Ziua Mondială a Fericirii, iar eu am 2 propuneri pentru voi: să urmăriți un film simpatic, de primăvară și/sau să înveseliți ziua celor din jurul vostru.

 

1. Pe scurt, propunerea legată de film, sună cam așa:

 

Pe 20 martie, pe lângă că începe weekend-ul, de la ora 20:00, “Hector în căutarea fericirii” (“Hector and the Search for Happiness”) va fi difuzat la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4). Poți vedea trailerul oficial, ca apoi să îți rezervi un loc la film chiar aici

Ziua Fericirii

 

2. Cum să înveselești ziua cuiva?

 

La această întrebare posibillităție sunt infinite: mici cadouri din suflet, îmbrățișări, complimente, o ușă ținută cavalerește, un zâmbet ștrengar oferit unei domnițe, un covrig dat colegului căruia îi auzi simfonia din stomac, un mesaj trimis cuiva drag cu care n-ai mai vorbit de mult și orice altceva care crezi că i-ar putea face un pic mai fericiți pe cei din jur. 

 

Eu o să creez cartonașe și e-mailuri pentru cei cu care nu o să mă întâlnesc, cu mesaje pozitive și am să umflu multe baloane pe care am să le ofer celor dragi. Cu siguranță o să-i înveselească! Dacă îți place ideea o poți adapta în funcție de preferințele tale. Te încurajez să faci poze cu aceste momente frumoase și fericite și să le postezi pe facebook cu eticheta #ZiuaFericirii. Asociația Inițiativa pentru Fericire le va strânge pe toate într-un soi de portofoliu al fericirii. 

 

Haideți să aducem un strop de fericire în țara noastră, că multă lume a uitat să mai zâmbească! Aștept comment-urile voastre cu ce ați făcut. 

 

Sursa foto: psychconnection.wordpress.com

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:54
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 426 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 378 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 990 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook