Loredana va canta weekendul acesta la Sala Palatului!

Scris de  Oct 23, 2014

Diva absolută și Super Starul muzicii românești, Loredana, concertează pe 25 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00, pentru al treilea an consecutiv.

Declarată de presa de specialitate „Artista Anului”, aceasta a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, după concertele sold out „Magic”, pe care le-a susţinut anul trecut la Sala Palatului şi după ce a uimit întreaga ţară cu producţia de talie internaţională din turneul „Magic”, presa naţională declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol în România”, „O artistă de o valoare extraordinară, care a arătat din nou că talentul său este nelimitat la fel ca şi pasiunea sa pentru muzică.”

Pe 25 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale și ale fiecărui fan, muzica diversă și trăirile intense în show-ul “REVERIA”.

 

 

Trăiește aievea frumusețea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ți cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale! 

 

Biletele pot fi achiziţionate online, iar preţul unui bilet diferă astfel:

Preţ normal 250 lei
Categoria I 200 lei
Categoria II 150 lei
Categoria III 100 lei

 

Vino şi tu la unul dintre cel mai spectaculos concert a lui Lori! Ne vedem acolo! 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 108 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 93 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 264 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook