Esti curios sa vezi cum e sa fi student in Marea Britanie? Atunci, vino la cel mai mare targ educational cu institutii din Regat!

Scris de  Oct 29, 2014

Te gândeşti să studiezi în Marea Britanie la o universitate, liceu, şcoală sau să înveţi engleza acolo? Dacă ești în căutarea unei instituții educaționale britanice, atunci trebuie să ştii că sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul orar 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition @ Howard Johnson Grand Plaza Hotel, în Bucureşti, pe Calea Dorobanțlior, nr. 5-7.

Education UK Exhibition, se adresează studenţilor, dar şi tuturor persoanelor interesate de studiul în Marea Britanie. Evenimentul reprezintă oportunitatea de a afla direct de la sursă informaţii de încredere despre sistemul educaţional britanic şi despre posibilităţile de angajare ale absolvenţilor programelor de top din domenii precum: economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie şi ştiinţe. 

De asemenea, pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri pentru a discuta direct cu reprezentanţii UCAS despre procedura de aplicare la studii în Regat. UCAS este programul prin care se administrează înscrierile universitare, un număr de aproximativ 650.000 de viitori studenţi îl folosesc în 340 de universităţi şi colegii din Marea Britanie.

 

Instituţiile educaţionale care vor lua parte la expoziţie sunt: Windermere School, Regent Group, Christ College (Brecon), Cardiff University, De Montfort University, Kaplan Holborn College, London Metropolitan University, London South Bank University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, Teesside University, The University of Law, The University of Manchester, University College Birmingham, University for the Creative Arts, University of Birmingham, University of Chichester, University of Cumbria, University of East Anglia, University of Essex, University of Greenwich, University of Kent, University of Lincoln, University of West London, University of the West of England.

 

Şi pentru că este o zi importantă, cu ocazia expoziţiei se organizează concursul Education is GREAT, unde câştigatorul va beneficia de un premiu important acordat de British Council şi partenerii săi în ziua evenimentului. Toate detaliile referitoare la expoziție și concurs pot fi găsite pe website-ul British Council România.

 

Intrarea la acest eveniment este liberă, însă trebuie să te înscrii accesând link-ul oferit de acesta, pentru a putea participa la tombolă.

 

Tu la ce program de studii te-ai gândit pentru următoarea ta aventură în Marea Britanie?

Sursa foto: onlinestudent.ro

Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 12:48
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 268 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook