Targul Bounty Fair te asteapta cu tot felul de dragalasenii!

Scris de  Noi 15, 2014

Hello dragilor, este weekend! Ce bine, nu-i aşa? Nu ştiţi încă ce aţi mai putea face pe lângă planurile pe care deja vi le-aţi făcut?! Atunci, daţi-mi voie să vă anunţ că în Bucureşti se organizează târgul Bounty Fair, pe 16 noiembrie, la Casa Universitarilor, între orele 11:00-20:00 şi este prima ediţie. Mai mult decât atât, aici puteţi găsi cadoul ideal pentru cineva drag sau să vă luaţi chestii noi şi drăguţe.

De unde a pornit Bounty Fair? Ei bine, de la ideea că există în natura noastră să căutăm locuri, evenimente, situaţii şi oameni care să ne inspire, să ne trezească sentimente plăcute, să ne ajute să visăm constructiv; pentru că ştim extazul pe care îl simţim când ne cumpărăm un lucru nou şi minunat sau pentru că ştim zâmbetul trezit de amintirile alături de un prieten drag pentru care tocmai am găsit cadoul super potrivit!

 

 Astfel, la “Bounty Fair”, se găsesc minunăţii care să bucure ochiul şi să salte inima de încântare, cadouri perfecte, zâmbete, oameni frumoşi şi voie bună! Veţi întâlni produse realizate manual sau design-uri unice (îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vestimentare, decoraţiuni de interior, produse bio, alimente raw, prăjiturele şi câte şi mai câte), pentru tineri, adulţi şi copii. Restaurantul locaţiei va fi şi el deschis, pentru că nişte cumpărături de succes se încheie întotdeauna cu o masă gustoasă şi copioasă, doar shopping-ul este obositor şi-ţi consumă multă energie :)

 

Aşadar, vă invit cu mare drag să aruncaţi o geană pe la multele drăgălăşenii de la Bounty Fair, mâine 16 noiembrie, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, aproape de Piaţa Romană, mai exact lângă Grădina Icoanei şi Str. Arthur Verona ), de la 11:00 până la 20:00. Intrarea este liberă.

Ne vedem acolo!

 

Sursa foto: eva.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook