Targul Work At Home Moms - editie de Martisor @ 21 februarie Casa Rudolf Steiner Bucuresti

Scris de  Feb 17, 2016

Asociația Work at Home Moms România se bucură să vă informeze despre Târgul Work At Home Moms - ediție de Mărțișor, ce va avea loc pe 21 Februarie incepand cu ora 10 in Locatia Casa Rudolf Steiner București, unde mamele care lucrează de acasă vor expune produse, dar și servicii.

Mărțișorul este un obicei vechi românesc, de când Martie era prima lună a anului. Firul împletit  alb și roșu era oferit ca un talisman menit să poarte noroc, împreună cu urări de sănătate, bucurie și împliniri. 

Astăzi, mărțișorul reprezintă un simbol al primăverii și este oferit doamnelor și domnișoarelor. Nelipsitul șnur împletit cu alb și roșu este acompaniat de către broșe, brățări personalizate sau diverse obiecte handmade, făurite de către artizanii români.

Printre produsele expuse o să găsiți cadouri pentru 1 Martie, dar și pentru 8 martie.

Așadar vă așteptăm să ne vizitați pe 21 Februarie și să oferiți o sansă în plus artizanilor români. Târgul va avea loc în intervalul 10-18, în locația Casa Rudolf Steiner București, Stradă Vișinilor, nr. 17.  

Mai multe detalii despre Târgul Work At Home Moms - ediție de Mărțișor găsiți pe pagina evenimentului sau contactând echipa Work at Home Moms, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă dorim o primăvară plină de soare și bucurii.

Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 12:19
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook