Design-ul romanesc in fel si chip pe 11 si 12 septembrie la ROMEXPO!

Scris de  Aug 16, 2014

Design-ul este în toate aspectele vieţii şi ne influenţează zi de zi – acesta este conceptul sub care se desfăşoară în acest an Conferinţa de Design din cadrul Târgului internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM.

Abordând un concept nou, menit să întregească experienţa participării la eveniment, conferinţa “Life in Design” va depăşi sfera clasică a design-ului de mobilier, valorificând implicările acestuia în toate aspectele vieţii. Astfel, pe 11 şi 12 septembrie în Sala Iorga din Pavilionul C6, speakeri de renume vor schiţa design-ul în materie de grafică, media, mobilier, produs, afaceri, decoraţiuni şi multe altele.

 

Urmând principiul conform căruia “design” se regăseşte în tot ceea ce ne înconjoară, toţi cei din jurul nostru sunt arhitecţii, respectiv designerii propriilor vieţi sau alor noastre, prima zi de conferinta – 11 septembrie – va reuni invitaţi din domenii diverse (grafică, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definiţia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezintă sub titlul “It’s all about design”.

Pentru cea de a doua zi, 12 septembrie, speakerii vor detalia tema “Design your home and world”, discuţiile fiind orientate de data aceasta înspre domeniul design-ului de mobilier, de produs, industrial şi către arhitectură.

 

Accesul la conferinţă este gratuit, pe bază  de invitaţie sau rezervare.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

 

Sursa: onlinestudent.ro 

Ultima modificare Sâmbătă, 16 August 2014 06:34
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook