Festivalul Anim’est revine la început de octombrie!

Scris de  Aug 27, 2014

Între 3 și 12 octombrie, cel mai dinamic și îndrăgit festival de film din București se întoarce pentru cea de-a noua ediție !

Vor fii zece zile de filme de animație de calitate! Însă nu orice, ci o selecție atentă completată de workshopuri, masterclassuri, nopți tematice de muzică și film, petreceri și întâlniri dedicate animației te așteaptă @ Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și Atelierul de Producție.

 

Ediția de anul acesta își propune să crească pulsul orașului, astfel că la început de octombrie se "aruncă" pe ecrane sute de animații. Cea de-a noua ediție se deschide în forță cu animația The Boxtrolls - cel mai recent proiect de anvergură al renumitului studio american Laika, ce va fi proiectat în premieră în Europa de Sud-Est pentru publicul Anim’est cu sprijinul distribuitorului RoImage. Deschiderea oficială are loc începând cu ora 19:00 la Cinema Studio și continuă cu încă o proiecție a filmului, la ora 21:00, însă surprizele nu se opresc aici.

 

Abonamentele pentru 5 și 10 proiecții, cât și Festival Passuri pentru cea de-a 9-a ediție Anim’est au fost puse deja în vânzare în număr limitat pe www.eventbook.ro. Biletele pentru proiecții individuale vor putea fi achiziționate pe același site în luna septembrie.

 

Vino şi tu la Anim`est !

 

Sursa foto: campanie.we-are-here.ro

Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 00:28
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 268 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook