Cel mai indragit cor de gospel din UK canta pentru prima data in Romania pentru HOSPICE

Scris de  Sep 16, 2014

London Community Gospel Choir vine pentru prima dată în România, vineri, 19 septembrie 2014, la Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti (sala Auditorium)!

După 30 de ani de activitate, London Community Gospel Choir a ajuns „cel mai iubit cor din Marea Britanie“, iar acest lucru este uşor de înţeles dacă auzi minunatele voci ale membrilor săi pe terenuri de rugby sau alte mari arene din întreaga lume. Într-o armonie vocală perfectă, vocile lor s-au alăturat celor mai cunoscuţi cântăreţi ai lumii. Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey şi Celine Dion sunt doar o parte dintre aceştia. London Community Gospel Choir a înregistrat piesa “Abide with me”ca imn al Cupei Angliei la fotbal şi a cântat melodia live pe stadionul Wembley, la finala din 2009.

 

 

Concertul London Community Gospel Choir din România are loc în aceeaşi zi cu inaugurarea centrului HOSPICE din Bucureşti. Pentru concertul din 19 septembrie, toţi cei 13 cântăreţi ai London Community Gospel Choir, au fost de acord să renunţe la onorariile lor, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE, iar fondurile strânse în urma vânzării biletelor la acest concert vor fi folosite pentru susţinerea aceluiaşi proiect.

 

Centrul HOSPICE din Bucureşti va avea 15 paturi pentru adulţi şi 8 paturi pentru copiii diagnosticaţi cu boli incurabile. În plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare şi birouri pentru echipa de îngrijire la domiciliu şi pentru servicii de sprijin. Toate serviciile HOSPICE sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi până la 700 de internari pe an şi va oferi îngrijire la domiciliu pentru peste 1.000 de persoane/an. Un număr suplimentar de 10 paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viaţă, într-un nou centru HOSPICE, de la Adunaţii Copăceni.

 

Puteţi susţine proiectele HOSPICE din Bucureşti, cumpărând bilete la concertul din 19 septembrie, susţinut de London Community Gospel Choir. Preţul biletelor este de 75, 100 şi 250 de lei.

 

Aici puteţi alege modalitatea prin care doriţi să achizitionaţi biletele.

 

 Sursa foto: nonguvernamental.org

Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 14:20
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 108 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 93 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 264 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook