CLIPURILE DE PE YOUTUBE, pot fi o sursa de venit. Sa speram ca in curand si in Romania

Scris de  Sep 23, 2014

Youtube, le oferă celor care urcă diverse videoclipuri posibilitatea de a câștiga venituri de pe urma afișărilor. Totuși, de acum înainte aceasta nu va mai fi singura sursă de venit pentru cei care încarcă un material video.

Dacă nu știai, află că Youtube împarte deja cu utilizatorii banii primiți din reclame, astfel că persoanele care aveau mai multe vizualizări primeau sume mai mari din partea platformei. Acum, un nou sistem de a câștiga din clipuri a fost implementat de site, un sistem de donații prin care fanii unui canal pot oferi bani din proprie inițiativă.

 

Donațiile sunt acceptate momentan doar în SUA, Australia, Japonia și Mexic, însă pe viitor se dorește extinderea lor și pentru celelalte țări ale lumii. Poate avem noroc ca în curând să fie valabil și pentru România. Astfel, studenții noștri dragi ar putea face rost mai ușor de o sursă de venit, chiar dacă e una modică, pentru că haideți să recunoaștem, aceștia sunt foarte creativi, iar căminele îi poate ajuta foarte mult :). Orice creator de conținut, poate primi donații de la public, având opțiunea să afișeze în partea stângă sus a filmulețelor o iconiță care să te îndrume spre aceste donații.

Orice tip de browser poate fi folosit pentru a oferi bani diverselor canale YouTube, la fel și aplicația pentru Android. Din donații se percepe o taxă de 5%, pe lângă cea de 21 de cenți pentru Statele Unite.

 

Cum ți se pare ideea?

Sursa foto: ghid365.ro

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 11:32
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook