Vezi care sunt cele mai bune aplicatii pentru chat cand ramai fara SMS-uri :)

Scris de  Sep 23, 2014

Dacă întotdeauna rămâi fără mesaje, cea mai bună opțiune este să vorbești prin intermediul aplicațiilor de chat, desigur dacă telefonul îți permite acest lucru. Mulți dintre utilizatorii de telefoane Android fac apel la astfel de programe de mesagerie pentru a ține legătura cu cei dragi.

Cei de la makeuseof.com au testat mai multe astfel de programe oferite gratuit și au întocmit o listă cu cele mai bune. Din top lipseste WhatsApp, deoarece la un an după ce a fost descărcată această aplicație, necesită anumite plăți. Haideți să vedem despre ce programe este vorba:

 

1. Facebook Messenger ------> aplicația trebuie instalată de toți utilizatorii Facebook, fiind singurul mod de a trimite mesaje de pe telefon pe platforma de socializare.

2. Path Talk -----> este o aplicație destul de recentă, care te lasă să comunici cu prietenii prin intermediul statusurilor.

3. LINE -----> o aplicație downloadată de peste 480 de milioane de persoane din 230 de țări. Cu toate acestea la noi nu este chiar atât de utilizată.

4. WeChat -----> îți permite să trimiți mesaje text și multimedia, să efectuezi apeluri și are și optiunea video call

5. Viber -----> cu peste 200 de milioane de utilizatori, aplicația nu are reclame și îți dă posibilitatea să vorbești în grupuri de până la 100 de persoane.

 

Tu ce aplicație folosești?

 

Sursa foto: disabilinet.com

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 20 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 463 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 407 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Facebook