Concert Maria Raducanu in Ceainaria Serendipity Coffee&Tea!

Scris de  Sep 23, 2014

Miercuri, 24 septembrie, de la ora 20:30, Maria Răducanu, cântă din nou pe terasa Serendipity, însă de data aceasta despre suspine vechi și noi sub soarele melancoliei.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Aceasta se face exclusiv la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului. Totodată, rezervările la acest eveniment încep de la ora 20:00, pentru a avea timp să savurați unul din ceaiurile parfumate specifice acestui loc sau poate una din cafelele și bunătățile ceainăriei până la ora 20:30-ora după care se vor mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din considerație pentru artist. 

 

Maria Răducanu este un nume greu în jazz, dar nici pe departe o divă dintre cele care pretind adoraţie, lux ori devotament veşnic şi nici nu se numără printre "muzicienii cu patalamă". Faptul că nu există oficial în calitate de cântăreaţă face parte din destinul său. 

Nu o căutaţi în paginile presei mondene, dar nici la emisiunile de la televizor. Iar în ziare îi veţi citi rar numele pentru că nu asta îşi doreşte. Însă totuşi cum o găsiţi? Ei bine, o puteţi găsi în penumbra unei săli mici unde luminează scena fără licurici sintetici şi stele născute de compute, iar glasul îi umple de culori spaţiul din jur. Aşa şi-a câştigat admiraţia celor care pun preţ pe jazz.

 

 

Sursa: bestmusic.ro

Sursa foto: contact-preturi-artisti.ro

Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 13:01
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook