Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor!

Scris de  Sep 25, 2014

Cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP, revine în această toamnă!

Toamna este perioada în care companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare ale companiilor sunt în creştere. Prin intermediul celor 3 ediţii fizice şi a unei ediţii virtuale, Angajatori de TOP, reuneşte peste 160 de companii multinaţionale şi 110.000 de profesionişti şi studenţi care sunt în căutarea unui job.

 

Ediţia cu numărul 17, Angajatori de TOP Bucureşti, va avea loc pe 17-18 octombrie la Sala Palatului şi îşi propune să reunească peste 100 de companii mari care au deschis oportunităţi de carieră atât pentru persoanele cu experienţă, dar şi pentru juniori şi studenţi. La ediţia din primăvară a evenimentului, 49% dintre cei care au fost prezenţi, au fost persoane cu până la 1 an de experienţă, 30% candidaţi cu 1-5 ani experienţă, iar 21% vizitatori cu peste 5 ani experienţă.  

 

Până în acest moment companiile confirmate reprezintă domenii precum: IT, telecom, outsourcing, financiar-bancar, retail, FMCG, inginerie. 

Câteva dintre companiile care au confirmat prezenţa la evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă sunt: Renault România, Vodafone, Telekom România, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank, British American Tobacco, CGS, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurări de Viaţă, Microsoft, Yazaki Component Technology, RapidSolution Software, Infobest, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, SCC Services, Thales Systems.  

 

Fii cu ochii pe eveniment, pregăteşte-ţi CV-ul şi aplică! 

Sursa foto: aegee-iasi.ro

Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 22:22
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 404 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 353 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 903 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook