Ericsson invita toti studentii la concursul international Innovation Awards!

Scris de  Oct 29, 2014

Innovation Awards, o competiție organizată de compania Ericsson, dedicată studenţilor interesaţi să-şi facă cunoscute ideile și să participe direct la transformarea societății, a ajuns la cea de-a şasea ediţie.

Tema competiției din acest an este „Viitorul educației”, iar studenții din toată lumea sunt invitați să propună moduri prin care să facă educația accesibilă tuturor, dar și să răspundă la întrebarea: De ce anume avem nevoie pentru ca toți să continuăm să învățăm de-a lungul întregii noastre vieți? . Compania speră să primească multe idei interesante despre viitorul educației, văzut de studenți din toată lumea. 

Competiția este deschisă echipelor de 2 până la 4 persoane, iar Ericsson recomandă ca acestea să includă studenți ai universităților tehnice și tehnologice, precum și studenți de business. 

 

În societatea permanent conectată, pe care și-o imaginează Ericsson, tehnologia schimbă radical modul în care trăim, precum și felul în care companiile își desfășoară activitatea. În ultimii ani, conectivitatea și puterea de calcul care în trecut erau rezervate activităților profesionale, ne stau acum la dispoziție în toate dispozitivele mobile pe care le folosim zilnic. Cu ajutorul tehnologiei, studenții pot accelera schimbarea societății. Noile abilități și dorința de a învăța în mod constant devin din ce în ce mai importante. 

 

Câștigătorii vor primi un premiu de 25.000 euro, în timp ce echipele clasate pe locurile II și III vor primi 10.000 și 5.000 euro respectiv. Toți finaliștii și semi-finaliștii vor avea ocazia să participe la un interviu pentru un internship sau chiar un job full-time în cadrul companiei.

 

Eşti interesat? Atunci intră aici pentru mai multe detalii. 

 Sursa foto: jewishbusinessnews.com

Ultima modificare Miercuri, 29 Octombrie 2014 21:37
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook