Esti in cautarea unui loc de munca? aplica pe platforma inedita de recrutare, lansata de Genpact

Scris de  Noi 13, 2014

Eşti în căutarea unui loc de muncă sau pur şi simplu vrei să te alături unei echipe, unde să ai ocazia să dovedeşti care sunt abilităţile şi cunoştiinţele dobândite până acum de pe băncile facultăţii şi nu numai, dar nu ştii unde să-ţi mai depui CV-ul?! Atunci musai trebuie să ştii că Genpact, cel mai mare angajator din industria BPO din România, este printre primele companii care au răspuns provocării lansate de Gen Y şi Milennials şi a lansat o platformă interactivă de recrutare, youyourself.ro.

Cu aproximativ 900 de angajări anual, Genpact creează un mediu de dialog cu tinerii aflaţi în căutarea unei cariere, fie că sunt la început de drum, fie că au deja câţiva ani de experienţă.

 

Lansată la mijlocul lunii octombrie, această platformă a fost gândită şi creată având constant feedback-ul celor din Gen Y şi Milennials. Agenţia Marks, care a colaborat cu Genpact pentru acest proiect, s-a întâlnit cu aplicanţii la joburile companiei şi a aflat nevoile acestora. Mai mult decât atât, platforma a fost dezvoltată pentru a răspunde modului în care potenţialii candidaţi doresc să interacţioneze cu compania Genpact, în calitate de angajator. 

 

Ideea din spatele acestei platfome este aceea că personalitatea unui candidat nu încape pe o foaie de hârtie, de aceea prin youyourself.ro, Genpact oferă tinerilor posibilitatea să se prezinte dincolo de CV, bucurându-se de această experienţă în mediul virtual. Procesul de recrutare în Genpact lasă deoparte tiparele şi mizează pe creativitate, interactivitate, accesibilitate, integrând tool-uri moderne, cu care tinerii sunt foarte familiarizaţi. Bazată pe conceptul de „gamification” şi community management, candidaţii din România pot încărca materiale video de prezentare, se pot conecta la platformă prin intermediul conturilor pe care le au deja în mediul virtual, pot acumula puncte dacă sunt activi sau dacă dovedesc interes faţă de materialele editoriale şi educative ale platformei.

 

Personal cred că este foarte important ca o companie să treacă dincolo de barierele clasice cu care am fost obişnuiţi, pentru că un simplu CV nu-ţi poate pune în evidenţă personalitatea, iar ceea ce au realizat cei de la Genpact este de apreciat. De aceea, consider că merită să arătăm cine suntem noi defapt, cu ajutorul acestei platforme, aşa că am să aplic şi eu că tot sunt în căutarea unui loc de muncă :). Am să-ţi spun cum mi s-a părut sau dacă vei fii mai rapid decât mine, povesteşte-mi cum a decurs aplicarea. 

 

Sursa foto: hfsresearch.com

Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 15:36
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 108 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 93 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 264 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook