IT&C Consumer Expo te asteapta cu cele mai tari gadgeturi!

Scris de  Noi 15, 2014

Prima ediţie a IT&C Consumer Expo (ITCCE) va avea loc în această lună, în perioada 16-18 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Expoziţia îşi propune să fie unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România, aducând în aceeaşi încăpere atât producători şi distribuitori de software şi hardware sau echipamente diverse, cât şi cele mai noi gadgeturi şi tehnologii din domeniul calculatoarelor, internetului şi comunicaţiei.

Târgul va fi mai mult decât un spaţiu de prezentare, va fi un uriaş mall dedicat acestor segmente. În principiu, companiile prezente vor oferi spre vânzare diferite servicii şi produse chiar pe perioada evenimentului. Pentru trei zile, veţi putea găsi la Sala Palatului cele mai noi gadgeturi, fie că vorbim de laptopuri, smartphone-uri, aparate foto sau tablete. ITCCE va oferi vizitatorilor ocazia de a vedea, a testa şi a cumpăra soluţii şi echipamente de ultima oră din domeniul IT&C. În plus, se doreşte implementarea ideii de voucher cadou la acest eveniment. Mai exact, vizitatorii pot achiziţiona vouchere de cumpărături de la expozanţi, urmând ca destinatarii respectivelor vouchere cadou să le poată folosi în orice magazin al expozanţilor în termen de 30 de zile.

 

Cei interesaţi să participe la acest eveniment vor fi invitaţi să participe totodată la o serie de conferinţe care se vor desfăşura pe perioada celor trei zile în sălile anexe spaţiului de desfăşurare al expoziţiei.

 

IT&C Consumer Expo este organizat de către Project Events - una dintre cele mai importante companii organizatoare de evenimente din România.

 

Vino şi tu să te pui în temă cu cele mai căutate şi tari gadgeturi! 

 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 404 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 353 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 903 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook