"Stagii pe bune" - noua ta platforma ca si student!

Scris de  Mar 16, 2015

Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru perioada de vară şi totuşi vrei să faci ceva constructiv pentru tine, care să te ajute în viitor, poate chiar să obţii un job, atunci trebuie să ştii că Asociaţia de Studenţi şi Profesionişti IT&C lansează cea de-a unsprezece-a ediţie a programului naţional de stagiatură "Stagii pe Bune", care îşi propune să-i "plaseze" pe studenţii tuturor facultăţilor din România, în stagii de practică din cadrul a numeroase companii naţionale şi internaţionale.

Programul, recunoscut de către studenţi, beneficiază de sprijinul a peste 80 de companii şi se bucură de participarea celor mai apreciate organizaţii din toată ţara. De asemenea, noua versiune a acestui program permite adăugarea de stagii şi în alte domenii decât IT, permiţând astfel studenţilor din toate domeniile să acceseze stagii de calitate şi să-şi pună în practică cunoştiinţele dobândite pe băncile facultăţii, iar companiilor le permite să beneficieze de o platformă de mediatizare a ofertelor de stagiu. Aşadar, ediţia 2015, aduce noutăţi programului!

 

Programul se va desfăşura în perioada 24 februarie - 1 octombrie 2015, iar în prima perioadă, 24 februarie – 30 aprilie, studenţii pot aplica la stagiile prezentate de companiile participante pe site, apoi până la sfârșitul lunii mai aceştia vor trece prin procesul de recrutare. Stagiile de practică se vor desfăşura pe o perioadă de două-trei luni în intervalul iunie - septembrie. După încheierea stagiilor, veţi putea participa la discuţii cu reprezentanţii companiilor pentru a evalua rezultatele programului de practică.

 

Dacă vrei să aflii mai multe detalii, sau poate răspunsuri la întrebările care ţi-au venit citind acest articol, atunci trebuie să mergi pe 21 martie la evenimentul de prezentare a oportunităţilor organizat. Organizatorii vor oferi sprijin tuturor studenţilor care sunt interesaţi, aşa că profită! nu ezita să mergi! Ai peste 700 de oportunităţi în toate domeniile profesionale iar înscrierea la acest program este gratuită!

 

Sursa foto: ejobs.ro

 

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 10:58
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook