Vino la cel mai mare targ de job-uri!

Scris de  Mar 16, 2015

Târgul de joburi, Angajatori de TOP, va fi prezent anul acesta la ediţia din Bucureşti în perioada 27-28 martie la Sala Palatului şi va reuni 100 de companii, 15.000 de vizitatori şi peste 300 de specialişti din departamentele de resurse umane, cu care vei avea şansa să interacţionezi în cele două zile.

 

Companiile prezente @ Angajatori de TOP Bucureşti au planuri extinse de recrutare. Oportunităţile de carieră, 4000 la număr, se adresează atât persoanelor cu experienţă, dar şi juniorilor şi studenţilor, din departamente precum: Dezvoltare Software, Vânzări, Achiziţii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructură, Application Development, HR, Comercial, Administrativ.

 

De ce este important să participi la acest târg de job-uri? Ei bine, în primul rând un astfel de târg de carieră reprezintă o reală oportunitate de a interacţiona cu angajatorii şi de a crea o impresie bună chiar înainte de un posibil interviu.

 

În cele două zile ale evenimentului, te poţi prezenta cu CV-ul pentru a primi GRATUIT feedback din partea consultanţilor în resurse umane. Sfaturile şi recomandările pe baza CV-ului tău, vor fi oferite la standul CV Experts, iar în urma discuţiei de acolo, vei afla cum să îţi redactezi corect CV-ul şi vei primi sfaturi despre cum îl poţi îmbunătăţi dacă este cazul, ce aspecte ar trebui să evidenţiezi în funcţie de poziţia la care vrei să aplici şi multe alte tips & tricks.

 

Cum poţi să aplici la poziţiile deschise @ Angajatori de TOP? Foarte simplu! Cu un sigur exemplar CV BarCODE poţi aplica la toate joburile de interes pentru tine. CV-ul BarCODE îl poţi descărca de pe site. Tot ce trebuie să faci este să intri în contul personal sau să îţi creezi unul nou, în cazul în care nu îl ai deja de la ediţiile anterioare şi să selectezi iconiţa de descărcare a CV-ului BarCODE pentru Angajatori de TOP.  

 

Înainte de evenimentul fizic, te poţi înscrie de asemenea la o serie de conferinţe şi workshop-uri, unde vei avea şansa să interacţionezi cu angajatorii prezenţi. Participarea este gratuită, însă pe baza preînscrierii tale. În această primăvară poţi opta pentru:

- TechTalks - o serie de conferinţe pentru cei pasionaţi de tehnologie

- SkillShops - o serie de workshop-uri care îţi oferă oportunitatea să-ţi îmbunătăţeşti competenţele şi abilităţile personale

 

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Bucureşti poţi afla aici.

 

Sursa foto: studentie.ro

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 21:11
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook