Terasa care-ti repara bicicleta in timp ce tu savurezi o cafea!

Scris de  Mar 19, 2015

Se apropie weekend-ul, primăvara se ține de vremea bună de afară și totuși nu știi ce să faci? Venim noi cu o soluție: Pinion! 

Dacă iubești cafeaua și weekend-ul însorit pe două roți, atunci categoric Pinion este răspunsul. Ce este Pinion?! probabil că vă întrebați în momentul de față...ei bine, este un "bike kitchen" situat pe Dacia, unde puteți să beți o cafea single origin în timp ce oamenii iscusiți de acolo vă repară bicicleta - asta dacă aveți probleme cu ea.

 

Atelierul se află în gangul de pe strada Dacia, numărul 23 cam de vre-un an ziceau "localnicii", însă de curând s-a deschis aici și o mică cafenea, într-un spațiu cât un garaj. Însă, cu toate acestea, totul este amenajat cu mult bun gust și multă atenție la detalii, în stil berlinez.

 

Oamenii din acest locușor sunt foarte prietenoși și amabili, te poți lungi cu ei la discuții despre biciclete cât dorești, iar atunci când observă câte o treabă scârtâietoare la bicicleta pe care le-ai adus-o în curte se oferă să ți-o repare for free, adică moca :). Super tare! Dar dacă să zicem...bicicleta ta necesită o revizie tehnică sau reparații mai importante, detaliate, atunci ai posibilitatea să alegi dintr-un meniu tot ce ai nevoie, pentru că există și așa ceva și îl poți consulta chiar aici. În ceea ce privește băutura, prețurile sunt bunicele zicem noi: o bere 9-12 lei, o cafea 5-9 lei, un fresh 12 lei, un pahar de vin 12-17 lei. Hai să fim realiști puțin, ținând cont că ai venit aici pe bicicletă, e indicat să nu consumi foarte mult alcool, deci prețurile sunt acceptabile, chiar suportabile.

 

Atmosfera în Pinion e chill, foarte plăcută, în stilul Nicecream.fm, numai bine să-ți începi aici dimineața la o cafea în oraș! Mai e de menționat faptul că nu se fumează înăuntru și există wi-fi. De asemenea, nu este locul potrivit pentru grupuri mari, capacitatea maximă fiind de aproximativ 15 persoane, dar noi sperăm ca la vară în fața garajului să apară o terasă unde să se facă șederea și mai plăcută.

 

Mai jos aveți o poză cu micile detalii din interiorul garajului "fermecat" :)

11025676 612991395498159 144321346500569636 n

 

Noi ne vom scoate garantat bicicleta weekend-ul acesta la Pinion. Voi?

 

Sursa foto: pagina de facebook a lor și freerider.ro

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:06
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook