La plimbare prin Brasov. Ce te poate ispiti aici?

Scris de  Aug 10, 2015

Dacă anul acesta ți-ai propus să vizitezi Brașovul sau ești doar în trecere, află că ai ce vedea și îți vei dori să stai mai mult sau să te întorci cât mai repede. În primul rând, trebuie să vizitezi centrul istoric - Piața Sfatului - care este vestit și pentru găzduirea festivalului Cerbul de Aur. Vei fi de-a dreptul impresionat/a de arhitectura de origine gemanică a acestui loc. În mijlocul pieței se află Casa Sfatului care găzduiește Muzeul Județean de Isorie, pe care trebuie să îl vizitezi dacă ești un iubitor de istorie. De asemenea, nu ai voie să ratezi o vizită în Biserica Adormirea Maicii Domnului sau a Muzeului Muresenilor.

Biserica Neagră este următoarea oprire, deoarece este principalul simbol al Brasovului si se află la cateva minute de Piața Sfatului. Aceasta este biserica patriarhală a Bisericii Evanghelice din România şi este unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România.

 

Printre monumetele și clădirile ce se merită a fi vizitate și filmate se află: Bastionul Țesătorilor, Poarta Șchei, Poarta Ecaterieni, Turnul Negru, Tâmpa sau Strada după Ziduri.

 

Dacă după toate aceste vizite și poze făcute te simți epuizat, relaxarea ideală o să o găsești la un centru de echitatie Brasov. Peisajele spectaculoase și natura extraordinară fac din acest sport un must-have al acestor locuri, pentru că nu există un mod mai plăcut și mai relaxant de vizitat împrejurimile Brașovului decât călare.

 

Dacă nu ești genul căruia să îi placă echitația, te poți plimba cu trăsura trasă de cai, pentru că Brașovul are mult mai multe de oferit decât clădiri vechi și restaurante bune. Acest oraș a fost binecuvântat cu peisaje extraordinare.

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 404 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 353 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 903 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook