Avantajele unei tigari electronice

Scris de  Noi 17, 2015

Numarul de fumatori la nivel mondial este unul foarte mare. Aproximativ 20% din intreaga populatie a lumii are acest viciu. Este cert faptul ca piata de tutun este o adevarata industrie, pe care producatorii vor sa o dezvolte asa cum pot. Din nefericire, tutunul nu este sanatos si poate produce boli grave, care duc la deces.

Din fericire, exista alternative. Chiar daca nu sunt 100% sanatoase, prezentand si ele riscuri, tigarile electronice sunt solutii foarte bune, care pot oferi o multime de avantaje in detrimentul tigarilor normale.

 

Care sunt, asadar, avantajele fumatului de tigari electronice?

 

Cei care aleg tigari electronice in detrimentul tigarilor clasice, se pot bucura de urmatoarele mari avantaje:

 

- Elimina o multime de riscuri de imbolnavire

In tutun exista mii de substante toxice, care duc la imbolnavire si chiar la deces. In tigara electronica, toate substantele care duc la imbolnavire grava sunt eliminate. Este adevarat ca elichidul contine coloranti, care nu sunt intocmai naturali si sanatosi, insa in comparatie cu gudronul, spre exemplu, sunt inofensivi.

 

- Elimina riscul de a-i imbolnavi pe cei din jur

Fumatul pasiv este extrem de daunator pentru nefumatori, iar fumatorii sunt responsabili de bolile celor din jur. Tigara electronica nu mai supune la niciun risc persoanele nefumatoare, oferindu-i fumatorului sansa de a se bucura de propriul viciu si de a risca doar el.

 

- Elimina mirosurile neplacute

Un alt lucru extrem de neplacut al tigarilor clasice este faptul ca miros urat. Mirosul intra in haine, in maini, in par si in toate lucrurile din jur, cum ar fi perdele sau chiar pereti. Mirosurile deranjeaza foarte tare, chiar si persoanele fumatoare. O tigara electronica nu elimina fum, ci doar abur, ceea ce face ca mirosurile sa nu se impregneze. Pe langa asta, mirosul tigarii electronice nu este deloc neplacut, in functie de aroma putand sa fie chiar placut.

 

- Ofera flexibilitate

Tigara electronica poate sa fie fumata oriunde. Acasa, in tramvai, in restaurante sau in cluburi, toate locurile accepta o astfel de tigara. In cazul tigarilor normale, din ce in ce mai multe locuri le interzic iar motivele sunt evidente.

 

Tigara electronica este, asadar, o solutie eficienta, care elimina o multime de riscuri de imbolnavire si care poate sa fie o alternativa mai curata la fumat.

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 268 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook