Unde mancam cea mai buna ciorba din Bucuresti?

Scris de  Iul 11, 2016

Fanii burgerilor bine făcuţi au primit drept cadou o listă cu locuri unde poţi mânca cei mai buni burgeri din Bucureşti. Acum a venit rândul celor care preferă mâncărurile gătite ca la mama acasă, şi anume ciorbele şi supele, o alegere sănătoasă atât pe vreme caldă, dar mai ales rece. 

Restaurant Caru’ cu Bere

Cu siguranţă aţi auzit de acest faimos restaurant cu specific românesc din Bucureşti, unde zici că păşeşti într-o altă lume atunci când le treci pragul. În meniu veţi găsi o sumedenie de preparate tradiţionale delicioase, printre care şi ciorbă de burtă, perişoare, legume, văcuţă.

Preturile sunt accesibile şi variază între 11 RON şi 14 RON.

Dacă vreţi să aveţi parte de un prânz relaxat, sau o seară plăcută alături de prieteni, în atmosferă de poveste, găsiţi restaurantul la adresa  Strada Stavropoleos 5, București. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa si site-ul lor oficial.

Restaurant Pescăruş

Restaurant Pescăruş este un alt restaurant unde mergi dacă ţi-i s-a făcut dor de mâncarea mamei, sau dacă doreşti să încerci ceva nou, inedit. Atmosfera este plăcută, întreţinută de spectacole folclorice şi concerte live, iar serviciile sunt de calitate. După recomandările online, este musai să încercaţi Borş Herăstrău (16 RON) , iar dacă nu sunteţi fani ai peştelui, puteţi alege alte feluri de supe şi ciorbe – de fasole cu carne afumată, văcuţă, burtă etc.

Preţurile sunt între 12 RON şi 16 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Aleea Pescăruș, Parcul Herăstrău, sau pe site-ul lor oficial.

Restaurant Lacrimi și Sfinți

Ceea ce este special la acest restaurant este ca faptul că mâncarea este gătită după reţete tradiţionale româneşti vechi, uitate de zeci de ani. Ingredientele sunt mereu proaspete, locale,  iar carnea provine de la animale crescute cu grijă. Puteţi încerca diferite feluri de ciorbă aici, de la faimoasa ciorbă de peşte, la ciorabade miel, cu potroace ş.a.m.d.

Preţurile sunt între 17 RON şi 25 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Șepcari 16, Centrul Vechi, București, sau pe pagina lor oficială

Hanul Berarilor Interbelic

Hanul Berarilor Interbelic este un alt restaurant cu specific românesc,  unde mâncarea este gătită cu suflet şi un pic de emoţie interbelică. Făcând parte din familia City Grill, alături de Caru’ cu bere şi Restaurant Pescăruş, aici veţi găsi de la supe tradiţionale româneşti, gătite cu grijă, până la supe cremă.

Preţurile sunt între 10 RON şi 14 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa Str. Poenaru Bordea nr. 2 (-Casa Oprea Soare), sau la adresa Bd. Pache Protopopescu nr. 51 (Casa Elena Lupescu), Bucureşti.  Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul lor oficial.

Trattoria Don Vito

Înconjuraţi de o atmosferă boemă, cu iz Italian, parcă ruptă din filmele lui Francis Ford Coppola, restaurantul îţi oferă servicii de calitate, cu un meniu delicios, în care preparetele sunt gătite cu grijă din cele mai proaspete ingrediente.

Meniul lor de supe este unul interesant, având supe de legume, de ciuperci, dar şi faimoasa supă cremă de homari.

Preţurile sunt între 12 RON şi 18 RON, iar pe ei îi găsiţi la adresa PIATA AMZEI – Mendeleev nr 1, Bucureşti, sau pe site-ul lor oficial.

Acum că aţi aflat unde puteţi mânca cele mai bune ciorbe din Bucureşti, tot ce vă pot ura este “Poftă Bună”!

Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2016 15:47
Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook