Cluburi de stand up comedy din Bucuresti

Scris de  Ian 25, 2017

Fenomenul Stand up comedy a prins destul de bine si in Romania iar in Bucuresti exista cluburi unde se fac constant show-uri. Aici ii puteti vedea la lucru pe artisti precum: Bobonete, Teo, Costel, Micutu, Bordea dar si artisti care sunt la inceput de drum.

Pretul unui bilet incepe de la 10 lei pentru incepatori si poate ajunge si la 60 lei, daca pe scena se afla unul dintre grei. Iata unde poti merge la un show de stand up comedy in Bucuresti:

Café Deko

Café Deko este destinată în exclusivitate actului artistic, fiind cea mai  veche cafenea de stand-up comedy din Bucureşti. Pe lângă spectacole de stand-up comedy poţi vedea şi piese de teatru, concerte live şi show-uri de improvizaţie. Aici ii puteti vedea pe Bobonete, Vancica, Sorin Parcalab.

Adresa: Etaj 1, Strada Șelari 14, București 030094

Site oficial: http://dekocafe.ro/

Club 99

Al 2 lea cel mai cunoscut loc unde va puteti delecta cu un show de stand up comedy este Club 99. Este locul unde Teo, Vio si Costel au show-uri saptamanale.

Adresa: BD. DACIA, NR. 99, SECTOR 2 Vizavi de Piata Spania.

Site: http://www.99club.ro/

Racing Pub

A 3 a locatie destinata stand up comedy este clubul Racing Pub, situat in Regie. Aici ii veti gasi ca si rezidenti pe Micutu, Bordea si Badea dar si ultimul gen de stand up comedy aparut si la noi: Roast. Vezi aici Roastul lui Dorian Popa: https://www.youtube.com/watch?v=JgZIg93yFQQ 

Adresa: Ghercu Constantin , 24 Bucharest 60201

La scena

Clubul oferă o varietate de spectacole, printre care se numără show-uri de stand-up comedy, teatru, muzică, dans, expoziţii de fotografie şi pictură, ele desfăşurându-se într-o atmosferă ce îţi aduce aminte de Bucureştiul interbelic. Un al lucru fain, şi bun, este meniul cu care te aşteaptă, preparatele având denumiri haioase, luate după numele spectacolelor jucate pe scena clubului. Nume mari precum Valeria Seciu, Victor Rebengiuc sau Claudiu Bleont au apărut de asemenea pe scena clubului.

Adresa: Calea Calarasilor, nr 55.

Site oficial: http://lascena.ro/ 

Club A

Înfiinţat in 1969, în Club A ai parte de petrecere şapte zile pe săptămână din şapte, poţi participa la spectacole de stand-up comedy, concerte, piese de teatru, expoziţii, lansări de carte. 

Adresa:  str Blănari, în centrul istoric al Bucureştiului.

Site oficial: http://www.cluba.ro/

Club Fabrica

Acesta este un alt local unde artiştii se întâlnesc în spectacole de teatru, concerte, show-uri de stand-up comedy. De ţinut minte este că întotdeauna trebuie să-ţi rezervi un loc la spectacol înainte să mergi.

Adresa: zona Unirii, pe strada 11 iunie, nr 50.

Site oficial: http://www.fabrica-club.ro/

Glendale Art Café

Loc perfect pentru ieşirile cu prietenii, fie că vrei să stai la o poveste sau să vezi un spectacol de stand-up comedy sau un film. Aici vei avea ocazia să-i vezi pe cei din trupa Deko, Jokers, Showtime si Aristocratii.

Adresa: cartierul Cotroceni, pe strada Cotroceni, nr 9.

Site oficial: http://www.glendale.ro/


Mai stii si alte locatii unde se face stand up comed in Bucuresti? Spune-ne si noua printr-un comentariu.

 

 

Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 16:23
Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook