Sfaturi simple pentru a preveni racelile de sezon

Scris de  Mar 15, 2017

Primăvara vine cu vreme frumoasă și cu multă energie pozitivă, dar ce mai aduce ea pe lângă toate acestea, sunt răcelile de sezon și gripele de tot felul. Cum le putem preveni mai ușor și fără stres, îți explic în cele ce urmează.

Asigura-te ca dormi suficient

Sistemul imunitar trebuie protejat, de aceea somnul este un aspect cheie de care trebuie să avem grijă în această perioadă. Un adult trebuie să doarmă între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-și asigura o odihna completă, în schimb copiii mai mici ar trebui sa doarmă in jur de 10-11 ore.

Spala-te pe mâini frecvent

Igiena este foarte importanta pentru că peste 80% dintre bolile infecțioase se transmit prin simpla atingere. Dacă ești tot pe drumuri, la cursuri sau în oraș, poți folosi cu încredere gelurile antibacteriene.

Îmbracă-te corespunzător

În această perioadă avem tendința să punem deoparte hainele de iarnă și să trecem direct la cele de vară. Nu fă greșeala asta. Soarele pe care îl vezi de la fereastră este unul cu dinți, iar vântul nu se lasă nici el mai prejos. Așa că cel mai inteligent lucru este să te îmbraci destul de gros, încât să nu îți fie frig, dar nici să nu transpiri.

Daca e vorba de reînnoit garderoba, o variantă buna ar fi site-urile online; iar cele pentru copiii sunt în continuă dezvoltare și oferă produse de calitate la prețuri foarte bune; pentru haine de fete sau baieti, poti acesa aceasta pagina și te vei convinge: www.shop4kids.ro.

Mierea - remediul naturist la îndemâna oricui

Este cel mai bun și eficient aliment de care te poți folosi în prevenirea și tratarea racelii și gripei. Aceasta întărește sistemul imunitar și protejează organismul de eventuale ”atacuri” ale virușilor și ale bacteriilor. Pe lângă toate aceste beneficii, este și foarte delicioasă, și o poți adăuga în cafea, ceai sau lapte.

Tu trebuie să ai în primul rând grijă de tine, iar acestea sunt sfaturi elementare pe care dacă le urmezi, vei reuși să ai o primăvară frumoasă și fără grija racelilor.

Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 14:35
Irina C

I wish there could be a better world

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook