Competitie nationala pentru studentii care vor sa fie antreprenori

Scris de  Mar 29, 2014

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) lansează cea de-a doua ediţie a concursului naţional pe teme de afaceri „The Great Business Challenge”, destinat studenţilor cu abilităţi antreprenoriale la licenţă sau master, înscrişi la orice facultate din ţară.

Până pe 2 aprilie 2014, studenţii şi masteranzii se pot înscrie în echipe formate din maximum patru persoane, pe unul dintre brief-urile propuse de companiile partenere: Scandia Food, Corporate Games şi Editura Tritonic.

 

Înscrierile se realizează pe site-ul concursului prin completarea formularului disponibil online. Echipele finaliste vor câştiga internshipuri la companiile partenere şi alte premii.

 

Acest concurs îşi propune să deschidă o uşă către mediul de afaceri pentru toţi studenţii curajoşi şi interesaţi, dar şi pentru viitorii strategi, aceştia având posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri, de a comunica cu reprezentanţii organizaţiilor din diverse domenii şi de a realiza propuneri concrete de business.

 

Sursa: adevarul.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook