Practica @ Primaria Sectorului 6 - pentru studentii din Bucuresti

Scris de  Mar 31, 2014

Primăria Sectorului 6 oferă posibilitatea studenţilor de la Administraţie Publică, Ştiinţe Politice, Managenentul Public, Sociologie, Asistenţă Socială, Psihologie, Comunicare de la universităţile din Bucureşti să îşi facă stagiul de practică în administraţia publică locală a sectorului.

Astfel, studenţii se vor familiariza cu munca în administraţia publică locală în cadrul unui serviciu şi în plus, vor primi tot sprijinul funcţionarilor publici ca să îşi însuşească noţiunile şi să dobândească experienţa practică profesională de care au nevoie. 

 

Studenţii pot să îşi aleagă domeniul în care vor să facă practică, la departamentele: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociaţii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenţă socială, administraţia domeniului public, mediu, etc, iar la final vor primi o adeverinţă care să ateste efectuarea stagiului de practică în cadrul serviciului ales din cadrul instituţiei.

 

Pentru solicitări studenţii interesaţi pot apela numărul de telefon: 037.62.04.302 sau pot trimite datele la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Sursa: b365.ro

Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 10:32
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 425 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 375 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 986 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook