Se cauta studentul anului!

Scris de  Apr 08, 2014

Studenţii sunt provocaţi să se autodepăşească şi să se dezvolte într-un cadru ce implică specialişti din domeniile care îi pasionează. Sunt puse în joc premii de peste 2000 de euro, dar şi titulatura de STUDENTUL ANULUI.

Studentul Anului este un concurs naţional, organizat de studenţi pentru studenţi, în cadrul Asociaţiei VIP . Acesta are ca scop crearea unei legături între mediul universitar şi mediul de business.

 

Proiectul promovează excelenţa şi lansează studenţilor provocarea de a arăta că pot avea performanţe într-un context diferit de cel universitar.

 

Concursul se adresează studenţilor de la : Arhitectură, Drept, Economie, Jurnalism & Comunicare şi Medicină.

 

Pe lângă activitatea lor academică şi extracurriculară, studenţii sunt provocaţi să ofere soluţii unor probleme din domeniu prin rezolvarea unei teme de concurs.

 

Aplicaţiile vor fi evaluate de un juriu alcătuit din profesori universitari de renume, reprezentanţi ai companiilor partenere şi specialişti în domeniu.

 

Mai multe detalii găseşti aici

Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 23:16
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook