Avem un job de Microsoft Student Partner pentru tine! Il vrei?

Scris de  Apr 09, 2014

Vrei să devii următorul Bill Gates? A sosit timpul să fii puţin diferit de colegii tăi “anonimi”. E timpul să ieşi din mulţime şi să obţii un statut pentru care mulţi prieteni te vor invidia. Cum îţi sună funcţia de Microsoft Student Partner? Tinereţea şi curiozitatea le ai, aşadar tot ce îţi mai trebuie pentru început este pasiune cât cuprinde pentru tehnologie.

Microsoft Student Partner este un program anual ce încurajează şi promovează studenţii talentaţi români pentru modul în care  se implică în programe academice Microsoft. Programul se axează pe utilizarea tehnologiei şi inovaţiei, dar şi pe schimbul de experienţă între mediul academic şi industrie.

 

Participarea în program, în cazul în care vei fi selectat, va fi de tip voluntariat, însă din punct de vedere profesional nu ai decât de câştigat.

 

Programul se bazează de asemenea pe formarea accelerată a membrilor săi ceea ce înseamnă că ai şansa să înveţi mult în timp puţin, şi îţi va oferi satisfacţii emoţionale, întrucât evenimentele organizate în cadrul programului sunt destul de numeroase şi reprezintă oportunităţi excelente de socializare.

 

Dacă doreşti să devii Microsoft Student Partner, depune-ti CV-ul până pe 20 aprilie 2014 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook