Internship @ Hutchinson Group

Scris de  Apr 12, 2014

Compania Hutchinson deschide programul de susținere pentru studenți și proaspăt absolvenţi, care doresc să dobândească experiență în diverse domenii prin oferirea unor stagii de practică plătite.

Dacă eşti student în an terminal sau proaspăt absolvent și eşti interesat să începi o carieră într-un mediu profesional alături de o echipă dinamică, entuziastă și preocupată permanent de dezvoltarea angajaților te invităm să aplici pentru programele de internship oferite de Hutchinson.

 

Domeniile pentru care poţi opta sunt:
-inginer de proces
-inginer proiectant (scule și dispozitive, matrițe, etc)
-inginer mentenanță (electric, mecanic)
-inginer automatizări
-calitate
-resurse umane
-achiziții
-logistică

 

Perioada de internship va dura 6 luni, cu posibilitate de prelungire şi de ce nu chiar cu posibilitatea angajării după finalizarea stagiului de practică în limita locurilor disponibile.

 

Programul de lucru va fi de 8 ore pe zi.

 

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV însoțit de o scrisoare de intenție până la data de 05 mai 2014, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. menționând în subiectul mesajului: Internship și Domeniul pentru care aplicați. 

 

Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidențialității și al egalității de şanse. Vor fi contactate numai persoanele care îndeplinesc cerințele menționate și sunt selecționate pentru interviu.

 

Mai multe detalii găsiţi aici

Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 16:36
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 19 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 459 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 406 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Facebook