Bucurestiul va gazdui finala concursului international de arhitectura Casa Multi-Confort ISOVER

Scris de  Apr 26, 2014

Etapa internaţională a celei de a 10-a ediţii a concursului susţinut de Saint-Gobain Isover dedicat studenţilor la arhitectură, Casa Multi-Confort ISOVER, va avea loc, anul acesta, în Bucureşti, în perioada 28 – 31 mai şi va găzdui proiecte înscrise din 23 de ţări.

Concursul se va desfăşura în două etape. În urma, celei naţionale, proiectele câştigătoare se vor califica în etapa internaţională. În cazul României, etapa națională a competiției va avea loc în perioada 5 – 9 mai în București.

 

Studenții doritori se pot înscrie în concurs până la data de 30 aprilie completând formularul disponibil pe site-ul competiției, însă echipele de proiect pot fi formate din cel mult 3 membri.

 

Tema concursului din acest an îi provoacă pe participanţii ediţiei 2014 să prezinte propria viziune pentru „Şcoala Viitorului”, în cadrul proiectului „Ecoproject” din Gaziantep, Turcia.

 

Dezvoltarea proiectului trebuie realizată în conformitate cu conceptul Multi Confort Isover. Astfel, pe lângă elementele specifice de arhitectură – îmbinarea stilului clasic cu elementele moderne de studiu – participanţii trebuie să ţină cont şi de o serie de criterii referitoare la confort cum ar fi cel termic şi acustic, calitatea aerului sau luminozitatea.

 

Proiectele prezentate în cadrul etapei naționale vor fi jurizate de către o echipă de specialiști Isove alături de o serie de profesori din cadrul facultăților participante la concurs, cele mai bune lucrări calificându-se pentru etapa internațională.

 

În cadrul etapei internaționale, echipei de evaluatori Isover i se vor alătura și reprezentanții orașului Gaziantep din Turcia, dar și o serie de arhitecți, iar cele mai bune proiecte pot câștiga premii de până la 1.500 de euro.

 

Pentru a afla mai multe informații despre competiția Isover intră aici. 

 

Sursa: onlinestudent.ro

Ultima modificare Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 21:57
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 103 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 90 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 257 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook