LSRS da startul celei de-a doua editii a SMART Internships – intre 25 aprilie si 25 mai

Scris de  Apr 28, 2014

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) anunţă oficial lista instituţiilor publice în cadrul cărora tinerii cu studii în străinătate se pot înscrie pentru stagii de practică pentru vara anului 2014. Perioada de înscrieri în competiţia pentru aceste stagii este 25 aprilie – 25 mai 2014.

Aflându-se la cea de-a doua ediţie, programul „SMART Internships” pune la dispoziţia tinerilor cu experienţă academică internaţională stagii de practică în următoarele instituţii publice: Administraţia Prezidenţială, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Institutul European din România & Centrul Europe Direct Bucureşti.

 

Specificul „SMART Internships” este expunerea la cel mai înalt nivel în cadrul instituţiilor gazdă şi activitatea de impact a stagiarilor pe durata activităţii lor.

 

Stagiile „SMART” vor fi derulate în perioada vacanţei universitare şi vor avea o durată de una până la trei luni cu posibilitatea prelungirii.

 

Studenţii şi absolvenţii cu experienţă internaţională de studii care doresc să desfăşoare astfel de stagii trebuie să completeze un formular online şi vor trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un CV actualizat în limba engleză sau română şi o scrisoare de motivaţie de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, până la data de 25 mai.

 

Anunţarea candidaturilor câştigătoare va avea loc în data de 15 iunie.

 

Iată ce trebuie să îndeplineşti atunci când te-ai hotărât să participi:

 

                          

 

Sursa: onlinestudent.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook