Un website ieftin si calitativ in cateva click-uri

Scris de  Mai 08, 2014

Expansiunea tot mai rapidă a mediului online a determinat schimbări radicale în modul în care orice business trebuie să îşi trateze prezenţa vizavi de potenţialii parteneri de afaceri. Cea mai simplă metodă pentru a ieşi în evidenţă este crearea unui site deosebit, cu design uşor de înţeles şi intuitiv.

 

Realizarea unui site ieftin se poate face prin diverse metode, unele dintre ele depăşite atât datorită avansului tehnologic , dar şi datorită schimbării trendului în design. Indiferent de tipul de site pe care îl doriţi, o prezenţă online de calitate poate face întotdeauna diferenţa în favoarea dvs. ca şi business. Un site de prezentare bine realizat sau un magazin online creat pentru a fi uşor de utilizat vor avea întotdeauna succes în detrimentul unui concurent care nu e preocupat de aspectul site-ului său.

De-a lungul timpului, companiile care și-au dorit un site au avut de ales fie între a îl realiza la nivel intern, cu ajutorul unui departament tehnic, fie a îl realiza extern, prin colaborarea cu o agenție sau un freelancer.

 

În ultima perioadă au început să apară în mediul online și platforme care permiteau realizarea unui site demo gratuit sau a unui site din doar câteva click-uri. Pentru a obține un website rapid, Expert Online lansează proiectul 5net, pentru afacerile care își doresc un website ieftin calitativ, în doar câteva click-uri și cu asistență.

 

5net  este un proiect inovator care își propune să vină în sprijinul companiilor care au nevoie rapidă de un site, la costuri reduse și care să aducă rezultatele dorite. Personalul este  disponibil să ofere asistență utilizatorilor acestui serviciu pentru a scăpa de blocajele realizării unui site și a obține site-ul pe care și-l doresc. Fiecare website realizat prin intermediul  5net.ro  este personalizat pentru a reflecta imaginea firmei utilizatorului.

 

Tu ce părere ai ? Crezi că 5net te poate ajuta pentru ca prezenţa business-ului tău online să lase o impresie de durată ?

 

Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook