Sambata noaptea dam o tura prin muzee la Noaptea Muzeelor!

Scris de  Mai 12, 2014

Anul acesta Noaptea Europeana a Muzeelor ajunge la cea de-a zecea ediţie, 3.000 de muzee din toată Europa aliniindu-se la startul evenimentului. Programul şi lista completă a muzeelor din ţară participante la eveniment poate fi consultată aici.

Pentru cei mai mici dintre vizitatorii din Bucureşti care pot sta până mai târziu sâmbătă seara, accesul este liber anul acesta după ora 19:00 la Ferma animalelor din comuna Pantelimon, judeţul Ilfov. 

 

Pentru cei mai mari dintre vizitatori care sunt fascinaţi de lumea satului autohton, o invitaţie de nerefuzat ar fi la Muzeul Satului din capitală, unde sâmbătă, 17 mai, între orele 15:00-19:00, accesul publicului va fi gratuit. Pe lângă atmosfera satului tradiţional, vizitatorii vor putea “gusta” cu această ocazie spectacolele de muzică şi dansuri populare, vor putea asista la un târg al meşterilor populari la ateliere de creaţie şi o expoziţie de fotografie.

 

Consultă lista completă a muzeelor din Bucureşti participante la eveniment precum şi programul complet şi vino să dăm o tură prin muzee !

 

Sursa: studentie.ro

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 406 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 354 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 916 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook