5 motive pentru care ar trebui sa asculti din nou radio

Scris de  Mai 25, 2014

În ziua de astăzi, cu atâtea gadgeturi, tehnologie, internet, sute de aplicații online și platforme precum Youtube sau Sound Cloud, ai toată muzica pe care ți-o dorești la un singur click distanță. Nu trebuie să depui mult efort, multe sunt gratuite și ușor de accesat. Așadar, nu e de mirare că ai uitat de radio.

 

Ce-i ăla radio?” Bună întrebare, dragă studentule (dacă nu cumva ești la Jurnalism, și atunci nu ai scuză). Poate părea puțin exagerat, dar foarte multă lume nu mai ascultă deloc radio. Și în fond, e de înțeles, pentru că tehnologia sa a fost de mult depășită. Totuși, ne aflăm în secolul vitezei. Dar eu când vorbesc despre radio nu mă refer doar la posturile clasice pe care le prinzi pe telefon sau în mașină (deși unele dintre ele sunt chiar  OK), ci și la multitudinea de radio-uri online.

Îți propun 5 motive pentru care nu ar trebui să renunți complet la radio:

 

1. E ca un fel de memento al vremurilor  frumoase din liceu/generală/copilărie. Dacă îți amintești cu drag de piesele de vară pe care le ascultai cu ai tăi la radio, în timp ce singura ta grijă era ce să mânânci la desert, înghețată sau vată de zahăr, înseamnă că ai fost un copil fericit. Readu-l la viață!

 

2. Poți să experimentezi lucruri noi, să intri în contact cu diverse concepte, culturi sau practici. Dacă nu înțelegi ce vreau sa spun, îți dau un exemplu. Dă-i play unui radio de muzică creștină și meditează, roagă-te să treci sesiunea, regăsește-ți spiritualitatea, relaxează-te... Cu puțin noroc, vei adormi ca un înger (la propriu) J Sugestia mea? Intră pe www.radiourionline.ro/gen/index/6!

 

3. Afli lucruri interesante. Depinde, desigur, și ce fel de radio asculți... Dar cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.  Povești din cel de-al doilea război mondial, ultimele piese rap necenzurate, horoscop, fotbal, poate chiar povești, știri, interviuri... Poți descoperi adevărate mine de informații valoroase.

 

4. Uneori chiar nu ai timp și chef să mergi din piesă în piesă, rămâi fără inspirație sau efectiv vrei să asculți ceva muzică nouă. Pentru momentele astea există radio-ul. Îi dai drumul și apoi poți să faci orice: să citești, să faci mâncare, să dai cu mătura, și nu trebuie să stai mereu lângă laptop să schimbi melodia.

 

5. Împaci capra cu varza. Dacă sunteți zece oameni într-o cameră de cămin și fiecare vrea să asculte altceva, cu siguranță vor fi destule discuții și nemulțumiri. Soluția? Găsiți un post de radio general, cu muzică faină, care difuzează o paletă diversificată de genuri și melodii. Este o alternativă isteață pentru a împăca gusturile oamenilor, fără a transforma seara într-un melanj nereușit de Salam, Metallica și Sistem.

 

Ei, ce ziceți? V-am convins? Voi din ce motiv (nu) ascultați radio?

 

Sursa foto : watergate.blogspot.com

Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 15:09
Tudor Perian

Project manager si writer la Campusbucuresti.ro. 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 113 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 96 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 267 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook