MAE lanseaza concursul online de lucrari pentru studentii facultatilor de arte plastice din tara – „Pledoarie pentru demnitate”

Scris de  Mai 28, 2014

Pentru marcarea a 20 de ani de la momentul ratificării de către România a Convenţiei pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, Ministerul Afacerilor Externe lansează un concurs online destinat studenţilor la arte plastice, intitulat „ Pledoarie pentru demnitate ”.

Studenţii sunt încurajaţi să redea într-un limbaj artistic teme care se circumscriu problematicii drepturilor omului.

 

Cei interesaţi, sunt rugaţi să-şi anunţe până la data de 2 iunie 2014 intenţia de a participa la expoziţia “Pledoarie pentru demnitate”, şi de a trimite până la data de 13 iunie 2014, fotografii în format digital ale lucrărilor la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Lucrările (grafică, desen, pictură, fotografie, tehnici mixte, instalaţii etc.), trebuie trimise şi prin curier poştal până la data de 16 iunie 2014 la sediul ministerului (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, Bucureşti).

 

Aceste lucrări vor fi expuse la sediul MAE în perioada 17 – 20 iunie 2014, urmând ca 10 lucrări selectate de o comisie formată din profesori, critici de artă şi diplomaţi să fie expuse la sediul Curţii Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg. De asemenea, autorul celei mai apreciate lucrări de către Comisie va fi premiat de către Ministerul Afacerilor Externe.

 

Persoana de contact desemnată pentru proiect: Gabriel Caian (tel. 021/4311347, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 426 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 378 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 990 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook