Romstal anunta inceputul proiectului educational “Practica pentru cariera ta! TECAR”

Scris de  Iun 17, 2014

Începe proiectul „ Practică pentru cariera ta! TECAR ” !

 În cadrul acestuia, 425 de studenți din domeniul instalațiilor vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile profesionale în vederea facilitării tranziției de la școală la viața activă și integrării cu succes pe piața muncii.

 

Prezentul proiect îşi propune să aducă o soluţie acestei probleme, îmbinând elemente de teorie cu sedinţele de practică sub îndrumarea atentă a specialiștilor din domeniu.

 

Proiectul este dedicat studenţilor de la Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, respectiv Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, iar publicul ţintă este reprezentat de 425 de studenţi din anii 1, 2 şi 3 care aleg să participe la programele de practică şi consiliere profesională incluse în proiect. 

 

Programul de practică este alcătuit din: activităţi în laborator, vizite în şantiere, vizite la proiectanţii de instalaţii, activităţi practice diverse la firme din domeniul instalaţiilor, cunoaşterea activităţii comerciale dintr-un magazin: fluxul de activităţi, standardele, modalitățile și cerințele de lucru, discuţii cu profesionişti în domeniul instalaţiilor şi contact direct cu cerinţele unor job-uri din: Vânzări, Ofertare tehnică, Producţie, Service. 

 

Sesiunile de orientare și consiliere profesională acoperă o gamă largă de activități: identificarea profilului psihologic al studenților pentru alegerea vocaţională optimă, informări periodice despre piaţa locurilor de muncă, workshop-uri de consiliere în realizarea unui CV și metode de adaptare rapidă la stilul unei organizații. 

 

Scopul proiectului TECAR este de a oferi tot suportul necesar, atât teoretic, cât și practic unui număr de 425 de studenți în ingineria instalațiilor, îndrumându-i astfel către alegerea locului de muncă potrivit în domeniul studiilor urmate.

 

Proiectul este realizat în parteneriat cu: Romstal Imex SRL, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti prin Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor Bucureşti, Dekon Business Solutions SRL.

 

Persoana de contact: Laura Iacobescu

Funcţia: Specialist Relaţii Publice

Instituţie: Proud PR&Events

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0734.964.682 

Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 20 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 463 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 407 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Facebook