Peste 600 de joburi pentru studenti si absolventi !

Scris de  Iul 03, 2014

În perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc, pe www.hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studenţilor şi masteranzilor care îşi finalizează studiile în această vară!

Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenţi, oferă celor din promoţia 2014 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti din ţară, posibilitatea de a se angaja în această vară. 

 

Acest eveniment se află la cea de-a 8 ediţie şi reuneşte 27 companii care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicaţii, retail, FMCG sau consultanţă. 

 

Pentru poziţiile deschise, angajatorii caută absolvenţi care deţin cunoştiinţe tehnice sau au profil economic, care sunt motivaţi pentru evoluţia profesională pe termen lung, deţin cunoştiinţe de limbi străine şi au ştiut pe lângă să se distreze în timpul facultăţii, să obţină şi rezultate academice bune, s-au implicat în activităţi extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaţionale.

 

Candidaţii pot aplica indiferent de oraşul în care locuiesc, iar prin intermediul soluţiei de chat au şansa să interacţioneze cu reprezentanţii companiilor participante primind răspuns în timp real. Tot ce trebuie să faceţi este să vă creaţi un cont şi un CV pe portalul de carieră. După logare puteţi accesa platforma evenimentului şi puteţi aplica la oportunităţile de carieră oferite de angajatorii din toată ţara.

 

Pentru a vă face o idee despre ce companii vorbim, amintim: Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania,Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania - Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva. 

 

Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 10:43
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 403 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 351 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 902 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook