Laptele-aliatul tau in lupta cu kilogramele

Scris de  Iul 18, 2014

Pe lângă imperativul: „mănâncă-ți toate legumele! ” se furișa timid încă unul sub forma „bea tot laptele!” ca să crești mare și puternic precum Superman sau frumoasă și gingașă precum Albă ca zăpada. Ei, Albă ca zăpada a crescut și a început să se îngrijoreze din cauza kilogramelor în plus, ce binecuvântare că sfaturile mamei sunt acum aliații ei imptriva acestora. Studiile recente au demonstrat că cei care mănâncă lactate de cel puțin două ori pe zi au șanse mult mai mici de a se îngrășa decât cei care nu mănâncă.

Studiul efectuat pe un eșantion de 7.173 de persoane a demonstrat că cei care mănîncă lactate au indicele de masă corporală mai mic decât cei care nu mănână. Laptele, bineînțeles este cel mai credincios soldățel în lupta nesfârșită cu kilogramele, dar el vă va subția talia doar dacă conține mai puțin de 3 % grăsime (așa că laptele bun și dulce de la văcuța bunicii iese din calcul) :) 

 

În ce privește celelalte tipuri de brânzeturi până de curînd și iaurtul era pe lista alimentelor benefice în dietele de slăbit, însă poziția sa este una controversată datorită aportului mare de calciu pe care îl aduce, iar calciu după cum știm este un mare dușman a taliei subțiri. Însă studiile au arătat că 214 miligarame de calciu pe zi scade cu 17% riscul de de creștere în greutate față de cei care nu consumă lactate defel.

 

Așa că renunță la suplimentele de calciu și începe să „ronțăi” sau să „sorbi ” diverse sortimente de lactate care nu numai că te vor menține în formă (pregătită oricând de o ieșire la ștrand) ;), dar îți vor menține și oasele  tinere și puternice (pregătită oricând de o tură de jogging) .

 

Sursa foto: healthynotheavy.com

Ultima modificare Vineri, 18 Iulie 2014 12:17
Stanca Aruncutean

Studentă a facultății de Litere. Cărțile, muzica, filmele și oamenii faini sunt must-have-uri pentru o viață sănătoasă și fericită. Încercați!!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 425 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 375 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 986 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook