Nu stiu care sunt costurile estimative pentru a deschide un centru de copiere, insa stiu ca puteti fi ajutati de catre stat prin diversele lor campanii de sustinere a antreprenoriatelor romanesti, a afacerilor dezvoltate de catre tineri, asta in cazul in care indepliniti conditiile impuse. Nu sunt economist si tocmai din aceasta cauza las deoparte subiectul cu afaceri, pentru ca eu ce mi-am propus prin acest articol este sa vin cu un feedback pozitiv asupra unui site din Romania ce vinde consumabile si piese pentru Konica Minolta.

 

Fac stricta referire la www.TonerOriginal.ro si pot spune ca am colaborat cu succes cu ei si-i voi alege pe viitor ori de cate ori voi avea nevoie sa-mi cumpar Toner Refill Original color Cyan, Magenta, Yellow si Black pentru imprimanta mea de birou Konica Minolta.

 

Nu stiu daca-i pot spune un magazin online ci mai degraba un website de prezentare in care veti regasi o multitudine de produse, preturile aferente si detaliile necesare pentru fiecare produs in parte. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va sunt puse la dispozitie numere de telefon cat si o adresa de e-mail unde ii puteti contacta.

 

Firma din spatele site-ului este un centru de copiere / printare din Brasov, Sc Euro Paper Srl si pe langa acest site mai detine inca alte 4 prin care ofera o gama variata de servicii si produse, printre care pot enumera pe scurt: Tipizate personalizate (facturi, chitante, avize, cmr-uri, monetare, etc), Stampile personalizate ieftine cu transport gratuit inclus, Print Cd si Dvd (imprimare directa pe suprafata Cd-urilor sau a Dvd-urilor), Toner original pentru copiatoare si imprimante Konica Minolta, piese si consumabile pentru copiatoare cat si alte produse ce pot fi descoperite pe site-ul lor principal, pe care insa ezit a le enumera aici deoarece mi-ar lua minute bune sa fac o asemenea insiruire si nu doresc sa va rapesc din timpul pretios, pentru ca nu-mi sta in fire asa ceva 🙂

 

Transportul se face prin curierat rapid, plata ramburs – prin ordin de plata sau cash, echipa amabila, prezentabila si pregatita in orice moment sa raspunda pozitiv solicitarilor dumneavoastra sunt cateva dintre motivele pentru care ii puteti alege cand vine vorba despre servicii profesionale. Inchei acest articol prin a va dori o seara cat se poate de linistita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *