Mai mult decât atât, proiectul este organizat de către ASPSE, asociaţia reprezentativă la nivelul studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universității București, ce are ca scop promovarea și susţinerea unor iniţiative de tip profesional și social, a proiectelor pe diverse teme (Școala de HR, Zilele PSE, On Therapy, Vivid Mind, Criminalistică și Criminologie, Altelierul european, Investim în TINEri etc.), exchange-uri naționale și internaționale. Asociația este membră în Cognosis – Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România şi ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

 

În cadrul proiectului Școala de HR, a avut loc Conferința Națională cu tema: “HR-ul generației digitale”, care s-a desfășurat pe data de 21-22 Februarie 2015 @ Crystal Pallace Ballrooms, poate că ați reușit să mergeți și știți mai bine ce s-a petrecut pe acolo, însă dacă nu ați reușit nu-i nimic, pentru că în perioada 13-29 martie vor avea loc 8 workshop-uri la care vă invităm să participați.

 

De asemenea, anul acesta va avea loc și cea de-a treia parte a proiectului, și anume: Business Simulation (18-19 aprilie). În aceste două zile, participanții se vor bucura de oportunitatea de a experimenta diverse strategii de afacere, într-un mediu lipsit de riscuri, fiind îndrumați de către profesioniști și vor intra în rolul strategic pe care îl are HR-ul în cadrul unei afaceri.

 

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Facebook a proiectului. 

 

Sursa foto: onlinestudent.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *