Fericire, multa fericire de Ziua Mondiala a Fericirii!

Scris de  Mar 19, 2015

Iată câteva întrebări la care aș vrea să vă gândiți: ce înseamnă pentru tine fericirea? ești fericit? când ai fost ultima dată fericit? fericirea este mulțumirea cu ceea ce ai? împăcarea? sănătatea ta și a celor dragi ție? binele celor din jur sau binele tău? o zi în parc? o înghețată cu multă ciocolată sau cu praline? este doar o stare și nu are legătură cu nimic material? suntem cu toții capabili de fericire? este chimia corpului? o iluzie? Ce înseamnă pentru tine să fii fericit?

Nu întâmplător v-am adresat aceste întrebări. Știți oare ce zi este mâine? Nu?... Este o zi care merită sărbătorită și savurată din plin pentru că în 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că, 20 martie este Ziua Mondială a Fericirii, iar eu am 2 propuneri pentru voi: să urmăriți un film simpatic, de primăvară și/sau să înveseliți ziua celor din jurul vostru.

 

1. Pe scurt, propunerea legată de film, sună cam așa:

 

Pe 20 martie, pe lângă că începe weekend-ul, de la ora 20:00, “Hector în căutarea fericirii” (“Hector and the Search for Happiness”) va fi difuzat la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4). Poți vedea trailerul oficial, ca apoi să îți rezervi un loc la film chiar aici

Ziua Fericirii

 

2. Cum să înveselești ziua cuiva?

 

La această întrebare posibillităție sunt infinite: mici cadouri din suflet, îmbrățișări, complimente, o ușă ținută cavalerește, un zâmbet ștrengar oferit unei domnițe, un covrig dat colegului căruia îi auzi simfonia din stomac, un mesaj trimis cuiva drag cu care n-ai mai vorbit de mult și orice altceva care crezi că i-ar putea face un pic mai fericiți pe cei din jur. 

 

Eu o să creez cartonașe și e-mailuri pentru cei cu care nu o să mă întâlnesc, cu mesaje pozitive și am să umflu multe baloane pe care am să le ofer celor dragi. Cu siguranță o să-i înveselească! Dacă îți place ideea o poți adapta în funcție de preferințele tale. Te încurajez să faci poze cu aceste momente frumoase și fericite și să le postezi pe facebook cu eticheta #ZiuaFericirii. Asociația Inițiativa pentru Fericire le va strânge pe toate într-un soi de portofoliu al fericirii. 

 

Haideți să aducem un strop de fericire în țara noastră, că multă lume a uitat să mai zâmbească! Aștept comment-urile voastre cu ce ați făcut. 

 

Sursa foto: psychconnection.wordpress.com

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:54
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 84 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 91 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 544 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook