Totul despre bonusurile IQ Option

Scris de  Aug 25, 2016

In acest articol vreau sa vorbim despre bonusuri IQ Option pe howwetrade.com. Bonusurile IQ Option sunt exact ceea ce spun cuvintele  - bonusuri date clienţilor care investesc în tranzacţii prin opţiunea IQ şi care au rezultate satisfăcătoare, din ce în ce mai bune cu fiecare acţiune efectuată. 

În caz că nu ştiţi, opţiunile IQ au apărut pe piaţă undeva în anul 2013, şi este una dintre acele opţiuni binare care face tot posibilul să îi mulţumească pe clienţi. Datorită feedback-ului pozitiv primit de la investitori, opţiunile IQ se situează în vârful industriei, păstrându-şi această reputaţie de-a lungul anilor.

Ceea ce face şi mai atrăgătoare această variantă de a câştiga bani este faptul că este foarte “prietenoasă” cu persoanele care abia au intrat în lumea tranzacţiilor, care nu prea ştiu cu ce se mânâncă aceste lucruri, şi care nu au buget exagerat de mare. Depozitul poate fi de minim 10$, oferindu-ţi astfel şansa să aflii cum se învârtă roata, să-ţi dezvolţi o strategie profitabilă pentru tine şi să înveţi să deosebeşti între o tranzacţie bună şi una din care vei ieşi în pierdere. Această sumă este cea mai mică din industrie la momentul actual, şi reprezintă unul dintre lucrurile care situează acest broker în vârful piramidei.

Un alt lucru ar fi răsplata pe care clienţii fideli şi buni o primesc odată cu încheierea unor tranzacţii profitabile, sau când aceştia îşi depăşesc recordurile personale. Această răsplată vine sub formă unor bonusuri date de broker – un cadou pentru munca şi eforturile depuse de investitori de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

Pentru un depozit de 10$, bonusurile sunt de aproximativ 25% şi ele cresc în funcţie de suma investit: de exemplu, pentru 10,000$, tu primeşti un bonus de 50%, ceea ce înseamnă că înapoi vei primi 15,000$. Un alt factor care influenţează bonusurile este numărul tranzacţiilor de success pe care le-ai făcut sau dacă ai avut o serie de investiţii profitabile într-o perioadă de timp.

Se organizează sesiuni online de training pentru invesitorii începători, iar lunar are loc un concurs pentru  toţi clienţii, unde poţi vedea dacă eşti cel mai bun din breaslă sau nu. Şi dacă asta nu e suficient pentru a te atrage să te înscrii, trebuie să-ţi spun că formularul de înscriere este uşor de completat, fără să-ţi ceară prea multe informaţii personale şi este disponibil în mai multe limbi. De asemenea, dacă nu eşti sigur de ce alegere să faci, există şi opţiunea de “cont demo”, care te lasă să explorezi puţin lumea opţiunii IQ înainte să-ţi investeşti. 

Codurile bonus ce vin odată cu opţiunea IQ sunt o metodă bună de a face bani, şi aparent îşi fac treaba pentru că investitorii sunt mulţumiţi, iar brokerul îşi păstrează poziţia în vârful piramidei.

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 65 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 74 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 517 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Facebook