Totul despre bonusurile IQ Option

Scris de  Aug 25, 2016

In acest articol vreau sa vorbim despre bonusuri IQ Option pe howwetrade.com. Bonusurile IQ Option sunt exact ceea ce spun cuvintele  - bonusuri date clienţilor care investesc în tranzacţii prin opţiunea IQ şi care au rezultate satisfăcătoare, din ce în ce mai bune cu fiecare acţiune efectuată. 

În caz că nu ştiţi, opţiunile IQ au apărut pe piaţă undeva în anul 2013, şi este una dintre acele opţiuni binare care face tot posibilul să îi mulţumească pe clienţi. Datorită feedback-ului pozitiv primit de la investitori, opţiunile IQ se situează în vârful industriei, păstrându-şi această reputaţie de-a lungul anilor.

Ceea ce face şi mai atrăgătoare această variantă de a câştiga bani este faptul că este foarte “prietenoasă” cu persoanele care abia au intrat în lumea tranzacţiilor, care nu prea ştiu cu ce se mânâncă aceste lucruri, şi care nu au buget exagerat de mare. Depozitul poate fi de minim 10$, oferindu-ţi astfel şansa să aflii cum se învârtă roata, să-ţi dezvolţi o strategie profitabilă pentru tine şi să înveţi să deosebeşti între o tranzacţie bună şi una din care vei ieşi în pierdere. Această sumă este cea mai mică din industrie la momentul actual, şi reprezintă unul dintre lucrurile care situează acest broker în vârful piramidei.

Un alt lucru ar fi răsplata pe care clienţii fideli şi buni o primesc odată cu încheierea unor tranzacţii profitabile, sau când aceştia îşi depăşesc recordurile personale. Această răsplată vine sub formă unor bonusuri date de broker – un cadou pentru munca şi eforturile depuse de investitori de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

Pentru un depozit de 10$, bonusurile sunt de aproximativ 25% şi ele cresc în funcţie de suma investit: de exemplu, pentru 10,000$, tu primeşti un bonus de 50%, ceea ce înseamnă că înapoi vei primi 15,000$. Un alt factor care influenţează bonusurile este numărul tranzacţiilor de success pe care le-ai făcut sau dacă ai avut o serie de investiţii profitabile într-o perioadă de timp.

Se organizează sesiuni online de training pentru invesitorii începători, iar lunar are loc un concurs pentru  toţi clienţii, unde poţi vedea dacă eşti cel mai bun din breaslă sau nu. Şi dacă asta nu e suficient pentru a te atrage să te înscrii, trebuie să-ţi spun că formularul de înscriere este uşor de completat, fără să-ţi ceară prea multe informaţii personale şi este disponibil în mai multe limbi. De asemenea, dacă nu eşti sigur de ce alegere să faci, există şi opţiunea de “cont demo”, care te lasă să explorezi puţin lumea opţiunii IQ înainte să-ţi investeşti. 

Codurile bonus ce vin odată cu opţiunea IQ sunt o metodă bună de a face bani, şi aparent îşi fac treaba pentru că investitorii sunt mulţumiţi, iar brokerul îşi păstrează poziţia în vârful piramidei.

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 142 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 471 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 367 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook