Cum poti beneficia de reduceri ca student in Bucuresti

Scris de  Oct 12, 2016

Să fii student nu e lucru uşor. Trebuie să mergi la cursuri, să faci proiecte, să înveţi în sesiune, să plăţeşti căminul, mâncare, materiale pentru şcoală şi alte multe lucruri care îţi taie din bugetul de distracţie şi nimeni nu vrea să iasă în oraş ca apoi să observe că nu are nici măcar un ban de bere. Dar să fii student îţi aduce anumite privilegii sub forma acelor carduri speciale care îţi aduc fie reduceri într-o pizzerie sau cafenea sau la film, iar eu le-am adunat într-o listă care sper eu să-ţi aducă un zâmbet pe buze în zilele negre.

ISIC România

Cardul ISIC este unul dintre cele mai celebre carduri pentru studenţi, care îţi oferă reduceri la cinema, în mall, în restaurante, muzee şi în multe alte localuri la care nu te-ai gândit până acum. Partea bună este că îl poţi folosi şi în străinătate ca să obţii o parte din reducerile pe care le ai şi aici.

Este foarte uşor să obţii un card. Ai nevoie de formularul de la ei completat, copie după buletin, carnet de elev/student, poze tip buletin şi 30 RON. Mai multe informaţii şi adresele unde poţi să găseşti sediile găseşti pe site-ul lor oficial http://www.isic.ro/

Euro<26

Cardul este valabil atât în România cât şi în Europa, cu peste 300.000 de locaţii unde îl poţi folosi pentru a obţine reduceri. Un alt avantaj ar fi faptul că acesta îţi oferă asigurare medicală gratuită de călătorie. În plus, este unicul ID-Card European Student recunoscut de Consiliul Europei şi sprijinit de Comisia Europeana.

Mai multe informaţii găseşti pe site-ul http://e-scoala.ro/euro26/index.html

Cardurile Bancare

Studenţii au diferite avantaje dacă îşi deschid cont la băncile din ţară, acestea având numeroase oferte care să-ţi pună bani în cont, nu să ţi-i ia. De exemplu, la BRD, "eşti plătit ca să faci shopping", acumulând puncta la fiecare tranzacţie cu cardul (fizic sau online). La Banca Transilvania se oferă reduceri de 10-15% la anumite magazine, şi majoritatea au commission 0 şi puncta de fidelitate care se adună de-a lungul timpului. Acceseaza unul dintre site-urile băncilor pentru a afla mai multe.

Carduri de fidelitate

Marile lanţuri de magazine, precum si cinematografele (Movieplex) au asemenea carduri care merg pe principiul cumperi şi faci puncta care se transformă mai târziu în reduceri. Le găseşti în farmaciile Sensiblu, în Tako, H&M, Altex ş.a.m.d.

Legitimaţia de student

Nu ai nevoie de carduri fancy atunci când ai la îndemână legitimaţia de student, care poate nu îţi oferă reduceri la haine sau mâncare, dar cu siguranţă scade din preţul biletelor la cinema sau în muzee, iar în unele ocazii special poate chiar intri pe gratis. Cel mai important lucru este să ţii minte să ai documentul mereu cu tine (nu faceţi ca mine să-l lasaţi în raft şi după să plângeţi când vi se cere suma integrală).

În ziua de azi majoritatea magazinelor şi localurilor au carduri de fideliate, acesta fiind un mod de a atrage clienţi şi de a-i răsplăti pe cei fideli. Iar cardurile făcute special pentru studenţi, cum ar fi ISIC sau Euro<26 oferă posibilitatea de a călători atât în ţară cât şi în afară şi să te bucuri de ceea ce vezi fără să-ţi goleşti buzunarele. Sper ca acestea să vă fie de folos!

Iunia B

maturatori de praf de stele
 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Masute de cafea ieftine

Mese de toaleta la cel mai bun pret din Romania.

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Școala informală de IT a deschis însc…

20-05-2019 240 Stiri Tudor Perian

Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon @ 7 - 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență din România și din lume  „O linie de cod poate face lumea un loc mai bun” și anul acesta...

Read more

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 632 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 492 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Facebook