Fulgi de quinoa integrali fara gluten, Spielberger, bio, 250 g
Fulgi de quinoa integrali fara gluten, Spielberger, bio, 250 g
Descriere – Cu aroma lor de nuci, imbunatatesc orice musli si merg de minune la dulciuri si terciuri.
– Pot fi folositi si la supe, gustari dulci, paine sau produse de patiserie.
– Sanatosi si nutritivi, sunt ideali pentru consum.
Proprietati – Quinoa este un aliment ideal, avand un continut ridicat de vitamine si minerale.
– Cerealele integrale sunt mai intai spalate, introduse la abur si apoi se preseaza pentru obtinerea fulgilor.
– Acest lucru pastreaza nealterate toate calitatile cerealei integrale.
– Acesti fulgi sunt recomandati pentru prepararea produselor de patiserie si a altor alimente, sporind valoarea nutritionala a oricarui fel de mancare.
Continut – O punga contine 250 g Fulgi de quinoa integrali, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: fulgi de quinoa integrala*, * = din agricultura ecologica.
– Continut nutritiv/100g: kj: 1468, kcal: 348, grasimi: 5.0g, acizi grasi saturati: 0.5g, glucide: 58.5g, zaharuri: 1.8g, proteine: 13.8g, sare: 0.02g.
– Produs fara gluten.
– Tara de provenienta: Germania.
Consum – Turnati intr-un bol lapte cald sau rece.
– Adaugati fulgii de quinoa.
– Puteti fierbe laptele cu fulgii de quinoa timp de cateva minute pentru a obtine un terci cald gustos.
– Puteti utiliza acesti fulgi la prepararea de numeroase feluri de mancare si la ingrosarea preparatelor precum supe, budinci etc.
Produse similare
Cereale si Leguminoase
Vafe din porumb expandat cu sare fara gluten Dennree, bio, 120 g, ecologic
Cereale si Leguminoase
Terci de ovaz cu 7 tipuri seminte FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic