Fructe de goji fara gluten Niavis, bio, 125 g
Fructe de goji fara gluten Niavis, bio, 125 g
Descriere – Goji, micutul fruct de culoare rosie, renumit in intreaga lume, datorita beneficiilor sale extraordinare pentru sanatate este originar din Himalaya si dateaza din anii 800 iHr.
– De remarcat este si efectul anti-imbatranire a fructelor de goji pentru care goji mai este si supranumit -fructul longevitatii-.
– Vitaminele, mineralele si aminoacizii continuti de aceste fructe au proprietati antioxidante si elimina din corp toate toxinele daunatoare, ce conduc in timp la degradarea si imbatranirea organismului uman.
Proprietati – Fructele Goji, cu efecte miraculoase sunt extraordinare datorita continutului lor in aminoacizi, mai exact 19 la numar, constituienti de baza ai proteinelor, din care 8 sunt absolut esentiali si necesari vietii.
– Prin consumul regulat de Goji, circulatia sanguina este mult imbunatatita, iar o buna circulatie duce implicit la functionarea corespunzatoare a organelor, creaza o stare de bine iar nivelul de energie este substantial crescut.
– Un alt beneficiu al fructelor de Goji este imbunatatirea remarcabila a sistemului imunitar. Acest fapt se datoreaza continutului foarte bogat in antioxidanti, ce ne ajuta in lupta organismului impotriva bolilor si a indispozitiei cronice.
Continut – O punga contine 125 g fructe de goji fara gluten, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: 100% fructe de goji fara gluten*. *=agricultura ecologica.
– Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 315/1332 kcal/kj, grasimi 4,6g(din care acizi grasi saturati 1,4g), fibre 6g, sare 0,75g, carbohidrati 65,8g(din care zahar 54,7g), proteine 14,3g.
– Produs vegan.
– Tara de provenienta: China.
Consum – Aceste fructe se consuma ca atare, cam o mana mica, in jur de 10-30 g pe zi, insa puteti consuma si mai multe, deoarece aceste bobite nu au efecte secundare.
– Se pot consuma si in amestec, alaturi de seminte, nuci, stafide sau le puteti adauga in cerealele, smoothie-uri, iaurturi sau in ceaiul preferat.
– A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.