Biscuiti fara gluten cu ciocolata neagra Ma vie sans gluten, bio, 150 g
Biscuiti fara gluten cu ciocolata neagra Ma vie sans gluten, bio, 150 g
Descriere – Biscuiti bio fara lapte, cu textura crocanta ce constituie o explozie de savoare ca urmare a pepitelor de ciocolata din compozitie.
– Reprezinta o excelenta sursa naturala de fibre si nu contin gluten.
– Sunt o gustare sanatoasa si gustoasa, plina de substante nutritive benefice pentru organism.
Proprietati – Faina semi-integrala de orez din care sunt preparati biscuitii are multe beneficii pentru organism.
– Este bogata in minerale, vitamine, fibre care contribuie la digestie.
– Pudra de cacao este plina de antioxidanti si are efecte benefice asupra colesterolului.
– Produs fara gluten si fara lactoza.
Continut – Un pachet contine 150g biscuiti cu ciocolata neagra fara gluten, produs certificat ecologic cu certificarea FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, zahar alb de trestie*, pepite de ciocolata* (cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), ulei de palmier nehidrogenat, ciocolata* (cacao*, zahar alb de trestie*, unt de cacao*, vanilie pudra*), amidon de cartofi*, sirop de orez*, sare marina*, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui, agent de crestere: carbonat de amoniu, psyllium*. *=agricultura ecologica.Total ciocolata 19,9%
– 100g de produs contin in medie: kj: 1924kj sau 458kcal, grasimi (lipide) 16,3g din care acizi grasi saturati 8,4g, carbohidrati (glucide) 72g din care zaharuri 40g, proteine 4.3g, sare 0.51g, fibre 3g.
– Poate contine urme de fructe oleagenoase.
Utilizare – Se pot servi la micul dejun impreuna cu ceaiul preferat, fructe sau lapte.
– Pot fi si gustarea dulce si sanatoasa dintre mese.
– Pastrati la loc intunecos si racoros dupa desfacerea ambalajului.