Pudra pentru budinca de migdale Fara Gluten, Biovegan, bio, 49 g
Pudra pentru budinca de migdale Fara Gluten, Biovegan, bio, 49 g
Descriere – Ingredientele de inalta calitate fac ca budinca de migdale sa fie o adevarata incantare.
– Amestecul fainii de migdale (peste 20%), cu aroma nuci de cocos si al miezului de caise amare, face ca budinca de migdale Biovegan sa fie un desert delicios pentru intreaga familie.
– Fara arome adaugate.
– O varianta de desert rapid, sanatos si usor de preparat.
– Recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten.
Proprietati – Migdalele sunt extrem de sanatoase, au multe substante nutritive si joaca un rol important in controlul greutatii, fiind o sursa buna de proteine.
– Samburi de caise amare, imbunatatesc memoria si intarzie efectele imbatranirii.
– Faina de nuca de cocos este saraca in carbohidrati, obtinuta din culturi organice certificate.
– Produs vegan, fara gluten.
Continut – Un plic contine 49g pudra de budinca de migdale, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: amidon de porumb*, migdale* (20,4%), samburi de caise amare*, faina de nuca de cocos*, bourbon vanilie*, sare Himalaia, *provin din agricultura ecologica;
– Tara de origine: Germania.
– Alergeni: migdale. Poate contine urme de: migdale;
– Valoare nutritionala / 100g: kj 1754 / kcal 418, grasimi: 15g din care (acizi grasi saturati: 1,7g), glucide: 64g din care (zaharuri: 1.6g), fibre: 3,3g, proteine: 5,9g, sare: 0.51g.
Utilizare – Mod de preparare: Se incalzesc 500ml lichid, lapte sau lapte vegetal.
– Separat se amesteca plicul de budinca cu 6 linguri lichid cu 3-4 linguri (aproximativ 30-40 g) zahar de trestie sau alt indulcitor,pana la omogenizare.
– Compozitia rezultata se toarna in cei 500 ml de lichid si se amesteca 2 minute la foc mic pana la coagulare.
– La final se toarna in recipiente mici si se lasa la racit.