Dacă te-ai săturat de zgomotul şi agitaţia din oraş, la 1500 de metri altitudine între brazi, sunt pregătite o sumedenie de activităţi şi un camping numai bun de intrat în atmosfera de festival, iar pentru cei care avem spirit de aventură ni s-a pregătit căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii. Însă pentru cei puţin mai „leneşi”, care au ca şi scop relaxarea, terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru noi :-). Unde mai pui, că pe seară ne putem bucura şi de teatru. 

 

Când dragi munţomani, ne vom întoarce de pe trase şi se va însera, se dă drumul la concertele cu muzică bună într-un mix care nu ne va lăsa să ne retragem la corturi prea curând.

 

Suie Paparude au urcat în fiecare an pe scena Padina Fest şi se pare că şi anul acesta sunt “ready for another one” :-). Alături de ei, în cele cinci seri de festival concertează atât trupe româneşti, cât şi internaţionale, precum: Implant Pentru Refuz, Grimus, ROA, Valerinne, The Case, Ţapinarii, Vrelo (Serbia) şi Wordly Savages (Canada, Serbia, Anglia), Lola Marsh (Israel) şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi pe parcurs.

 

Iar pentru că nici o ieşire în natură nu este completă fără un pic de sport, nu?!, fiind al patrulea an consecutiv, se organizează Maratonul Bucegilor (organizat cu ajutorul Smartatletic) – o întrecere sportivă cu două probe independente: Trail Running şi MTB Crosscountry. Ambele întreceri se adresează atât amatorilor entuziaşti, cât şi competitorilor experimentaţi; fiecare având câte un traseu lung şi unul scurt.

 

Preţurile biletelor:

Miercuri, 23 Iulie – intrare liberă

Joi, 24 Iulie – 15 Ron

Vineri, 25 Iulie – 25 RON

Sâmbătă, 26 iulie – 30 RON

Duminică, 27 Iulie – intrare libera

Abonament – 50 RON

 

Mai multe detalii găseşti aici

 

Vino la munte ! Scapă de rutină şi viaţa cotidiană ! 

 

Sursa: padinafest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *