tudor perianTudor Perian

Project Manager

Tudor este fondator si Project Manager la Campuscluj.ro. Are o experienta de peste 3 ani in mediul online, pe partea de seo si dezvoltare web. Mai detine proiectul www.studentul.info, cel mai mare portal studentesc din orasul Iasi cu peste 30 000 vizitatori unici si page rank 6.

Articolele publicate de Tudor le puteti citi aici.

 

 

rada bogdanRada Bogdan 

Redactor

Sunt Rada, studentă în prezent în anul doi la două masterate (Direcții actuale în lingvistică și Studii transatlantice), am absolvit Facultatea de Litere și scriu cu mare drag pentru www.campuscluj.ro. Îmi place să scriu, așa simt că reușesc să comunic cel mai bine, îmi plac enorm cărțile, mai ales în zilele ploioase de vară când le savurez cel mai mult. Îmi place sportul, mai ales jogging-ul de dimineață, sunt sociabilă și oricând încântată să cunosc oameni noi.

Articolele publicate de Rada le puteti citi aici.

 

isabela latis2Isabela Latiş

Editor

Numele meu este Isabela I. Latiș, sunt absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul FSPAC și actual masterandă la specializarea Producție Media. Sunt pasionată de scris, îmi place să surprind esența în articolele mele, îmi doresc ca cititorii să găsească ceva interesant și util în ceea ce scriu. Îmi place să călătoresc, să fac fotografii, să imortalizez cele mai frumoase momente ale vieții, să citesc (cărți, reviste, bloguri) și să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în jurul meu.

Articolele publicate de Isabela le puteti citi aici.

 

 

bianca gancaBianca Gângă 

Editor

Teoretic blogger de 4 ani, dar scriu atât de rar pe acolo, încât îmi smulg din piept această caracteristică. Însă, susţin cu mândrie că sunt content writer la Campuscluj. Sunt studenta in anul II la Publicitate, sunt pasionată de scris, de oameni, de culori, de idei. Iubesc cărţile şi câinii (chiar şi pe ăia vagabonzi), şi amurgurile violet. Aş mai putea adăuga şi gif-urile, festivalele, fotografia, serialele…şi cred că e suficient! 🙂

Articolele publicate de Bianca le puteti citi aici.

 

cristina dochiaCristina Dochia

Sunt studentă în anul 2 la Publicitate, specializare pe care am ales-o din pasiunea pentru copywriting, PR, practic tot ceea ce presupune originalitate, creație și scris. Pe lângă facultate, sunt membră pe aria de Comunicare în cadrul AIESEC Cluj-Napoca.

Articolele publicate de Cristina le puteti citi aici.

 

isocProf.univ.Dorin Isoc, dr.ing.

Domnul profesor Dorin Isoc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fondator www.plagiate.ro – „Indexul operelor plagiate in România”, autor al cartii „Ghid de acţiune contra plagiatului: buna conduită, prevenire, combatere„.

 

Articolele semnate de domnul profesor pe site-ul nostru le puteti lectura aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *