Street Heroes-cel mai cool festival de cultura urbana din Romania-da startul la 24h de distractie non-stop!

Scris de  Aug 14, 2014

Sâmbătă, 23 august 2014, începând cu ora 10:00, va avea loc cea de-a 10-a ediţie a Street Heroes, festivalul de cultură urbană underground, unde sunt pregătite 24 de ore de distracţie, sporturi şi arte urbane pentru cei pasionaţi.

So... skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, hot babes, hipsters, writers, artists, stylers, performers and photographers get your gear on and get ready to play & party for 24h!

 

Ca de fiecare dată, această ediţie vine într-o formă fresh, însă de data aceasta revine mai fresh pentru că Street Heroes sărbătoreşte pentru a 10-a oara cultura urbană în cadrul unui monument istoric, Arenele Romane, cu un skatepark upgrade şi multe surprize.

 

În vara aceasta evenimentul se desfăşoară cu nou setup de rampe, se reinventează, aşa că dacă pariticipi pentru prima dată pregăteşte-te pentru 24h de haos organizat şi distracţie la cote maxime. Tot ce poţi face în momentul de faţă ca să înţelegi mai bine despre ce este vorba, îţi spun să-ţi imaginezi că pentru o zi activităţile preferate şi cei mai buni prieteni se adună într-un loc cu istorie şi super-vibe pentru a afla care sunt cei mai buni sportivi, dar şi pentru 24h de megafun. Sună bine, nu-i aşa? :-)

 

Seara va debuta cu Mellow Mood-cunoscutul grup de reggae de origine italiană. Apoi ne vom energiza puţin cu unul dintre „băieţii răi” ai hiphopului românesc, Sişu Tudor,  continuând să ascultăm mesajul muzicii cu GhostFace Killah-membru al celui mai mare grup de hiphop şi WuTang Clan. Ritmul este schimbat cu unul mai rapid cu ajutorul britanicilor de la Tantrum Desire, pentru ca seara să fie încheiată cu muzica riderului din Ungaria, Adam Ajkay.

 

Ediţia Summer Swag se adresează sportivilor PRO. La disciplinele extreme, riderii se pot înscrie doar dacă primesc invitaţie de la coordonatorii fiecărui sport.

Cei mai hardcore dintre participanţii cu stil, câştigă pe lângă premiile în bani, o excursie video-documentată la Offline Sport Games în Ungaria, ocazie cu care să arate că talentul şi stilul nu cunosc graniţe. Valoarea totală a premiilor se ridică la suma de 3.500 euro.

 

Aşadar, vara aceasta nu ai nici o scuză să lipseşti de la distracţie! Dacă vrei să faci parte din adevărata mişcare urbană underground, vino şi tu pe 23 august la Arenele Romane şi bucură-te de cel mai mare eveniment din România dedicat culturii şi sporturilor urbane!

 

Mai multe detalii găsiţi aici.  

Ultima modificare Joi, 14 August 2014 08:44
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Avantajele si dezavantajele unui implant…

07-02-2019 147 Stiri Tudor Perian

Avantajele si dezavantajele unui implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau a mai multor dinti. Un implant dentar...

Read more

200 de angajatori din Timisoara si Bucur…

08-10-2018 217 Joburi Tudor Perian

200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3...

Read more

Cum sa abordezi discutia despre salariu …

05-09-2018 177 Joburi Tudor Perian

Cum sa abordezi discutia despre salariu in timpul interviului de angajare?

Cand vine vorba despre procesul de recrutare, cu siguranta nu exista o reteta care sa garanteze obtinerea jobului dorit in 100% din cazuri. Pentru cei care se afla la inceputul...

Read more

Facebook